Enderrock Sona de juny amb Mishima i Paula Grande

Dimecres 1 de juny presentem el número 335 d'Enderrock amb una trobada amb el quintet barceloní i un concert acústic de l'artista empordanesa

| 26/05/2022 a les 17:30h

Imatge il·lustrativa
El pròxim dimecres 1 de juny, Mishima i Paula Grande ens acompanyaran en l'Enderrock Sona de juny per mostrar-nos els seus respectius nous treballs. El showcase –que també es podrà seguir en streaming– començarà a les 19:30 h a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm (c. Rosselló, 515, Barcelona) i servirà per presentar el número 334 de la revista Enderrock. Per poder gaudir de l'acte de manera presencial, amb un/a acompanyant, cal omplir una inscripció prèvia.

A les 19 h s'obriran les portes de l'Antiga Fàbrica Estrella Damm i a les 19:30 h començarà l'Enderrock Sona amb el concert de Paula Grande, que oferirà algunes de les peces del seu nou treball, D.O's (U98 Music, 2022). Tot seguit, Mishima ens detallarà totes les claus del seu nou treball, L'aigua clara (The Rest Is Silence, 2022) en una entrevista en directe.

_____
Els menors de 16 anys no podran accedir a l'espai on se celebraran els concerts sense l'acompanyament d'una persona major d'edat. Caldrà que duguin aquesta autorització signada.

 
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, enderrock sona, Paula Grande, Mishima, actualitat

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.