actualitat

El LlibreSons té una nova cita a Calonge amb Clara Poch i Marçal Calvet

El duet actuarà l'1 de juliol, a les 19h, a la Plaça Major de Calonge

El cicle és una iniciativa per parlar de música i literatura, sumant esforços amb Raig Verd i l'Avenç

El LlibreSons torna a Calonge amb Paula Valls

| 30/06/2022 a les 14:15h

Clara Poch i Marçal Calvet
Clara Poch i Marçal Calvet | Noemí Elias Bascuñana
El 10 de desembre, el poble empordanès de Calonge va renéixer com a booktown. Sota el nom de ‘Calonge, poble de llibres’, la localitat ha impulsat l’obertura de set noves llibreries -cadascuna especialitzada en una temàtica o gènere diferent-. Per consolidar i fer créixer la proposta, el poble ha engegat una programació estable que, de moment, compta amb set cicles al voltant de la literatura. Un d’ells és el LlibreSons, que demà arriba amb un nou concert-entrevista amb el duet Clara Poch i Marçal Calvet, que va néixer en el si de la companyia ‘Mumusic Circus’.
 
El cicle LlibreSons, nascut de la mà d’Enderrock el 2018, ja compta amb quatre edicions a les espatlles a Barcelona i comarques gironines. Adaptant-ne el format, i sumant esforços amb les editorials L’Avenç i Raig Veig, la iniciativa va arribar aquesta primavera a Calonge per oferir una sèrie de converses i concerts de petit format que combinen diàlegs, lectures i actuacions musicals.
 
Aquest cap de setmana se celebrarà la tercera de les sis sessions que es faran mensualment a la població empordanesa -el primer dissabte del mes, excepte agost i setembre- i que s’allargaran fins al desembre d’aquest mateix any. Així doncs, el cicle segueix el seu curs demà mateix. A partir de les 19h de la tarda a la Plaça Major, Clara Poch i Marçal Calvet oferiran de forma intercalada una conversa literària amb l'escriptora i editora de taula de l'Editorial Raig Verd Mariló Álvarez amb una actuació en viu, en què presentaran el seu primer àlbum musical, Fortuna (Segell Microscopi, 2021). Aquest projecte multidisciplinari i performatiu aborda el comiat i l’abisme evocant paraules d’Ovidi Montllor i Vicent Andrés Estellés -musicació amb què van guanyar un premi accèssit del Certamen Terra i Cultura 2021-.

 
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, actualitat, llibresons, calonge, Clara Poch i Marçal Calvet

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.