estrenes

El camí cap a l'autodescobriment de Lal'Ba i Ariox

El trio col·labora amb la cantant cardedeuenca en el nou senzill «Per mi», que estrenem en primícia

Entre Lal'Ba i Adrià Salas, pren un «Foc» de passió

| 20/06/2022 a les 11:00h

Lal'Ba i Ariox
Lal'Ba i Ariox
Lal'Ba -el trio semifinalista del Sona9 2021- comença l'estiu amb un nou senzill just sortit del forn. Es tracta de "Per mi", on la formació s'endinsa en terrenys de pop-electrònic al costat d'una de les exponents de la nova generació de pop de butxaca: Ariox. Plegats, ens canten, enmig d'un camp de golf, sobre la importància de trobar-se a un mateix i el camí que s'ha de recórrer per fer-ho. N'estrenem el videoclip en exclusiva i en parlem amb el trio d'Olesa.


"Per mi" parla sobre totes aquelles alegries i penes que cal passar abans de trobar-se a un mateix. Sou ja en aquest punt?
S’hi arriba mai? Nosaltres no ho tenim massa clar… De fet, la cançó parla una mica d’això: de totes les decisions, accions o successos que ens han fet ser nosaltres mateixos, ser autèntics i originals. Aquesta inquietud és la que ens motiva a millorar dia a dia i a continuar fent música.
 
A la cançó, sembla que també relacioneu el fet de trobar-se a un mateix amb sortir d’una relació en què “hauré perdut una gran part de mi. Però al final tot té sentit.”
Més que a una relació amorosa o sentimental, cantem a totes les coses que hem renunciat en favor del nostre projecte musical. A vegades han estat vacances, trobades amb els amics o simplement un dia de descans, que han de passar a segon pla. Però al final tot té sentit: la satisfacció de tenir aquest projecte musical i estar tenint les oportunitats que estem tenint.
 
A nivell sonor, tot i que hi manteniu cert punt d’urbana, “Per mi” s’endinsa més en un terreny de pop-electrònic. Ha estat per la voluntat de trobar un punt mig entre el vostre estil i el d’Ariox?
La veritat és que comencem a trobar-nos còmodes en estils més pop o electrònics. No tenim por de moure’ns entre estils i aquesta cançó n’és una bona mostra. L’Ariox és una artista que seguíem des de feia temps i quan vam tenir la primera demo de la cançó, vam pensar en ella. Ens hi vam posar en contacte per Instagram i de seguida va pujar al carro.
 
Per què heu decidit ambientar el videoclip en un camp de golf?
Vam triar anar a un camp de golf perquè som nascuts als anys 90 i l'estètica del golf ens porta una certa nostàlgia de quan érem petits i de totes les coses que, com hem dit abans, hem deixat enrere. En el vídeo ens dediquem pràcticament a jugar (entre nosaltres, amb la sorra dels búnquers, fer carreres amb els cotxets de golf, fent veure que fem esgrima amb els pals...). En certa manera, recorda a tot el que anem deixant enrere per trobar-nos a nosaltres mateixes, però sempre mantenint aquell nen o nena interior, que és el que ens fa ser creatius i ens permet seguir parint músiques i lletres.
Especial: Entrevistes
Arxivat a: Enderrock, Lal'Ba, Lalba, Ariox, actualitat, estrenes, entrevistes

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.