actualitat

Enderrock Sona de juliol amb Gabriela Richardson i Invisible Harvey

Dimecres 6 de juliol presentem el número 336 d'Enderrock amb una entrevista i showcase acústic amb la cantant barcelonina i un concert de l'artista barceloní

Gabriela Richardson irromp a la portada de l'Enderrock de juliol

| 01/07/2022 a les 11:40h

Imatge il·lustrativa
El pròxim dimecres 6 de juliol, Gabriela Richardson i Invisible Harvey ens acompanyaran en l'Enderrock Sona de juliol per mostrar-nos les seves noves cançons. El showcase –que també es podrà seguir en streaming– començarà a les 19:30h a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm (c. Rosselló, 515, Barcelona) i servirà per presentar el número 336 de la revista Enderrock. Per poder gaudir de l'acte de manera presencial, amb un/a acompanyant, cal omplir una inscripció prèvia.

A les 19h s'obriran les portes de l'Antiga Fàbrica Estrella Damm i a les 19:30h començarà l'Enderrock Sona amb el concert d'Invisible Harvey, que ens hi presentarà en directe el darrer treball, Titulador de canciones (El Genio Equivocado, 2022). A continuació, Gabriela Richardson ens detallarà totes les claus de la seva trajectòria i èxit i, tot seguit, oferirà una actuació en format acústic on descobrirà alguna sorpresa especial.

_____
Els menors de 16 anys no podran accedir a l'espai on se celebraran els concerts sense l'acompanyament d'una persona major d'edat. Caldrà que duguin aquesta autorització signada.

 
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Gabriela Richardson, enderrock sona, actualitat, Invisible Harvey

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.