Revista

Gabriela Richardson irromp a la portada de l'Enderrock de juliol

El número 336 de la revista dedica la portada a la cantant barcelonina

També s'hi inclou un extens reportatge sobre el concurs televisiu 'Eufòria' i s'entrevisten Alizzz, Manolo García i l'Orchestra Fireluche

Enderrock Sona de juliol amb Gabriela Richardson i Invisible Harvey

| 01/07/2022 a les 11:41h

Gabriela Richardson és la gran protagonista de la portada de l'Enderrock de juliol per parlar sobre la seva història vital, la seva trajectòria i la seva evolució d'ençà del seu gran hit, "Hundred Miles". A través d'una extensa conversa amb Ofèlia Carbonell, Richardson aborda des del seu interès per l'art, la seva identitat o l'èxit de "Hundred Miles" fins a la seva futura música amb cançons com "Palomita negra" (The Project Music Talent, 2021). La revista es pot adquirir com sempre a quioscos i llibreries, i en format digital a través de la plataforma iQuiosc.cat. 

Aquest número 336 també s'endinsa profundament en el concurs de talents de TV3 Eufòria, el gran fenomen de la temporada. Parlem amb la guanyadora Mariona Escoda i amb els altres dos finalistes, Cesc Fuentes 'Triquell' i Núria López per fer balanç del programa i saber sobre els seus projectes de futur. Així mateix, també es qüestionen les diferents personalitats del talent show, com el director musical Jordi Cubino, la coach Carol Rovira o el jurat, amb Marc Clotet i Lildami, per conèixer-ne les claus de l'èxit.

A més, el nou número compta amb extenses entrevistes amb el productor de Castelldefels Alizzz sobre el seu primer treball en solitari Tiene que haber algo más (Warner, 2021) i la seva tasca com a productor d'artistes com C. Tangana o Joan Dausà; amb Manolo García, que presenta els discos Mi vida en Marte i Desatinos desplumados (Sony Music, 2022) i defensa la seva forma d'entendre i fer música, després d'anys de trajectòria. També es descobreix, amb els seus autors, la Segona florada (U98 Music, 2022) d'Orchestra Fireluche i Pau Riba, l'àlbum pòstum de l'artista palmesà i el seu darrer polsim còsmic. Així mateix, aquest mes també es conversa amb L'Hereu Escampa, sobre el seu proper treball Futur ancestral (Hidden Track Records, 2022); Andreu Valor per al seu novè àlbum, Un nou món (autoeditat, 2022); amb Vidres a la Sang pels Fragments de l'esdevenir (Abstract Emotions, 2022), i amb Paunezz

Paral·lelament, en aquesta nova entrega es repassen tots els detalls dels cinc concerts preliminars del #22Sona9, -en què Eloi Sayrach, Joanlupi, Kela, Plan-ET i Subliminal es van fer amb el vot popular-; es coneixen les iniciatives de La Casa de la Música de les Comarques Gironines i de Mataró, i es fa un recorregut per les programacions d'alguns dels festivals d'estiu i tardor.

A la secció Acords i Desacords hi opinen la cantautora tortosina Gemma Humet i el periodista musical Pep Blay; i a la de Músics i Cellers convidem el duet d'Olesa de Montserrat Lal'Ba a visitar el celler VidBertus a l'Espluga de Francolí, on ens rep Albert Rovira. La foto del mes la protagonitza el retorn als escenaris d'Antònia Font en el concert al Primavera Sound. Per la seva banda, Segona florada (U98, 2022) d'Orchestra Fireluche i Pau Riba és considerat El disc del mes per Jordi Bianciotto. I a Menrecordo, l'escriptor i crític literari Joan Josep Isern recorda les figures de Josep Torres Vilata 'Toreski', artista i còmic de principis del segle XX i de l'actor i cantant Salvador Escamilla, dos noms amb un fort vincle amb la ràdio.
 

Portada de l'Enderrock 336 Foto: Foto: Michal Novak Disseny: Manuel Cuyàs

Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, enderrock 335, mishima, enderrock, revista

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.