Estrenes

MDMAR ha de creure en l'amor real

Estrenem el nou clip de la cantautora mallorquina, «Letter To Me»

La nova i millor vida de MdMar

| 06/07/2022 a les 13:30h

MDMAR
MDMAR
Demà farà tres mesos que la jove cantautora de Marratxí MDMAR va publicar el segon àlbum, Better Life (Blau Produccions, 2022): un total de vuit cançons, amb què s'ha pogut "expressar sense timidesa i sense por", confessa l'artista. Avui, estrenem en primícia el clip que acompanya a "Letter To Me", una de les peces del disc. 


MDMAR canta una carta de la qual ella mateixa n'és la destinatària: "Letter To Me". En ella, s'enfronta la seva tendència enamoradissa amb el dolor viscut, la necessitat de protegir-se del desamor evitant tornar a estimar, i el requeriment de creure i entendre l'amor real. “You need to believe in love, you need to believe in real love” (‘necessites creure en l'amor, necessites creure en l'amor real’)", repeteix MDMAR com un mantra. La cançó, en un estil que la mateixa autora defineix com a pop-folk-rock, ha estat produïa per Jaume Gelabert de Tramuntana Estudis i compta amb una banda formada per Pau Franch (teclats i sintetitzadors), Miquel Moya (guitarra elèctrica), Miquel Benàssar (baix), Pedro Moyà (bateria i percussió), i un cor compost per Matilda GraciaAmulet, Andreu Ramis, Pau Franch, Marga Viver, Cris Lohi i Xavier Ferrer. 

El videoclip, que avui descobrim en exclusiva, busca desmitificar la idea de la mitja taronja, prenent com a metàfora la llegenda japonesa que cadascú de nosaltres està lligat al seu amor vertader a través d'un fil vermell. L'audiovisual ha estat dirigit per Alexandra Gascón -seleccionada pel Director Shadowing Program de Netflix per donar suport a les directores audiovisuals-, i protagonitzat per Melisa Meseguer i Pablo Alamá.
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, estrenes, actualitat, MDMAR

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.