Estrenes

L'agraïment de New George a 'La Gran Vetllada'

Estrenem en exclusiva el nou clip del cantant de Sant Pol de Mar, després del seu pas pel programa de TV3

L'amor complicat de New George

| 28/07/2022 a les 12:30h

New George
New George
Després de publicar, el 2021, el primer EP Kikäzu (autoeditat), el compositor i productor de Sant Pol de Mar New George (Jorge Agustí) –exmembre del duet Jarps–, enguany ha seguit presentant nous temes, com "La humanitat" i "Nena". Ara, el músic ve amb una tercera i de ben grossa: "La gran vetllada", un tema que ha dedicat al programa de TV3 –on ha participat–, en què tres artistes competeixen entre ells preparant una vetllada a casa seva. L'estrenem en exclusiva.


Amb la cançó "La gran vetllada", el cantant ha volgut agrair tant als concursants –Àlex Morales i Martín Cattani– com a l'equip del programa i l'acompanyament que va rebre, sense donar importància al fet de guanyar o no el concurs. A més, l'artista també en fa protagonista el seu pare, Francesc Agustí -"mi alma gemela"-, qui també va participar al programa donant suport i fent de cuiner a la vetllada del músic.
 
La cançó, un pop urbà que admet influències del reggaeton i la música llatina, ve acompanyada d'un videoclip, on es representa la seva experiència pel programa: el ballarí, el mag, el seu pare, la decoració marinera del sopar i la vetllada de l'artista –on va interpretar "La humanitat"–. La peça audiovisual ha estat realitzada amb l'ajuda de Custom Project.
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, La Gran Vetllada, New George, actualitat, estrenes

COMENTARIS

El amor complicat de New George

Immaculada Pujol Devesa, 28/07/2022 a les 17:58

Es un gran cantan I una persona excepcional

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.