Estrenes

El bon estiu de SDP509

Estrenem en primícia el clip del remix de la banda d'Artés «Nits de got i gel»

| 07/07/2022 a les 14:00h

SDP509
SDP509
Fruit del confinament i de les ganes de fer música, va néixer a Artés la banda SDP509. Entre base i base, el grup va començar a crear senzills i, ara, gràcies a una beca del Programa de suport a la creació de Cases de la Música, està preparant el primer EP: Cubata amb pinya (autoeditat, 2022). Avui, estrenem en primícia un dels temes que s'inclourà en aquest treball, el remix “Nits de got i gel”.


“Nits de got i gel” és un tema que anima a gaudir de l’estiu, tant dels dies com de les nits, des d’anar a la platja fins a dormir tot el matí o sortir de festa i fer tot allò que vingui de gust: “Tanca els ulls i s'ha acabat, queda amb la gent, fes que el vent vagi lent, no t'atrapi o s'escapi el teu temps”, versa la lletra.

Aquesta peça es va publicar fa justament un any, però SDP509 n'ha volgut fer una nova versió amb la veu de tots els membres de la banda i afegint ritmes de reggaeton al trap, per així fer el tema més engrescador i ballable. El videoclip que acompanya aquest tema ha estat gravat i editat per Toni Camacho (TCP RACING), amb el grup vivint l'estiu tal com el predica.
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, actualitat, SdP905, estrenes

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.