Cançó per cançó

'Reggaetonpare', cançó per cançó

Repassem cada tema del disc amb el quintet mallorquí

| 12/07/2022 a les 17:30h

Reggaetonpare
Reggaetonpare
Sebastià Lladó (guitarra i veu), Toni Amengual (baix), Pau Palou (bateria), Maria Antònia Rosselló (teclat i cors) i Pau Femenias (guitarra i cors) són cinc amics de Petra i Vilafranca que han unit forces per crear la seva pròpia banda: Reggaetonpare. Fidels al pop-rock, la formació mallorquina presenta el seu àlbum debut homònim (Blau Produccions, 2022) que, amb un to humorístic, narra cadascuna de les seves vivències. Repassem amb el grup cadascun dels temes que conformen el disc.
 
1.“Pep puta Pep”
“Narra una història de dos amics, Toni, que és un home sa, fort i que anava per batle, i Pep, es típic bevedor de poble que fa sa ruta per tots els bars de dilluns a diumenge. Aquesta cançó conta que a Toni el van atropellar i Pep pensa que ha quedat tot sol, però encara té amics que el volen ajudar.”
 

2. “Halitosi”
“Qui peca de poc d'olfacte, sol pecar també de mal gust. Pel món, sempre trobaràs persones que val més tenir-les enfora o fer-los entrega d'un xiclet. 'Halitosi' és una declaració sincera entre qui ensuma i pateix i qui ensuma i conviu.”
 
 
3.“Fora roïssos”
“En aquesta era de Facebook i Instagram on sa fatxada ho és tot, fixar-se en l'interior d'algú és un acte de valentia. Tant n’és si peses 200 kg o si tens un micropenis. L’important és que sigues bona persona i, sobretot, que no sigues de dretes.”
 

4 . “Benjamín”
“Amb una botella de vi sempre quedes bé. Tot i això, anar-la a comprar pot ser una experiència difícil. No saps si millor blanc o negre o car o barater. A més, si a tot això li sumes tenir una cara de nin i que et demanen es DNI quan tens trenta anys ja ho fa inoblidable. A la pròxima, ja ens encarregarem de dur alguna cosa dolça!”.
 

5. “Es camell”
“Aquesta cançó xerra de la sensació que segurament totes les persones hem tingut en algun moment de la nostra vida: la sensació de no estar ubicat, de no saber quin és el teu lloc i que les coses que fins ara havien tingut sentit, ara no en tenen. De totes maneres, també hi ha un missatge d'esperança implícit, i és que cada dia és una oportunitat per començar de nou.”


 
6. “Es punky” 
"És una cançó de dilluns amb ritme de divendres. Parla de com es troba gran part de gent que ens enrevolta: fent feines que no els agraden tot just per anar tirant. I d'això en fem un poc de befa; la idea és que si et conformes no té la fotràs tan grossa."


 
 
7. “Quedar o volar”
"Plantegem el dilema entre quedar-se al poble i parèixer un nou-ric o anar a conèixer món renunciant a les mil comoditats que tenim a Mallorca."


 
8. “Locos”
"Cada poble té els seus bojos -a les ciutats no han arribat, tot i que Sopa de Cabra ho diga- i són patrimoni local de la humanitat. Ells han aportat aquell punt àcid que falta a les vivències d'un conjunt de persones per fer-les ser el que són: un poble."
 

9. “Es vidre” 
"Quan ajuntes alcohol, perdre unes claus i una vidriera tancada, poden sortir històries ben curioses. Aquesta li va passar al nostre exbateria fa uns anys i ens va agradar tant que vam decidir fer-ne una cançó."
 
Especial: Cançó per cançó
Arxivat a: Enderrock, cançó per cançó, actualitat, Reggaetonpare

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.