Videoclips

La música mallorquina brolla d'una «Gota entre gotes»

Maria Hein, Marga Rotger, Clara Fiol i Júlia Colom ajunten forces per a crear aquesta nova cançó

La tonada és el fil conductor del documental del mateix nom

| 12/07/2022 a les 13:30h

Marga Rotger, Clara Fiol, Júlia Colom i Maria Hein
Marga Rotger, Clara Fiol, Júlia Colom i Maria Hein
L'escena musical mallorquina en català ha viscut un creixement exponencial en els darrers anys, on han brollat de forma nombrosa moltes propostes encapçalades per dones. Ara, Maria Hein, Marga Rotger, Clara Fiol i Júlia Colom, quatre cantautores de l'illa, han esdevingut les grans protagonistes del documental Gota entre gotes, per al qual han fet plegades una cançó homònima. Aquest nou audiovisual, rodat a Mallorca el 2021, s'estrenarà el pròxim 27 de juliol a Palma dins del festival Atlàntida Film Fest, després d'un concert a càrrec de les protagonistes, i també s'estrenarà a IB3 televisió el mateix dia i estarà disponible a través de la plataforma digital Filmin.


Gota entre gotes crea diversos espais de trobada entre les quatre protagonistes, rodats a llocs singulars de Mallorca per comprendre la música de cadascuna de les artistes. A través de la cançó del mateix nom, que totes quatre han creat plegades, el documental teixeix el fil unitari de la història.

La cançó reivindica la tríada que configura els seus trets en comú: que són artistes joves, dones i mallorquines. Acompanyades de la base instrumental, que juga a fer créixer i decréixer la cançó, les quatre vocalistes comencen cantant separadament per acabar teixint una polifonia transparent i lluminosa que metaforitza la unió de les veus tal com ho fan les gotes. El videoclip, així com tot el documental, ha estat dirigit per Jaume Rodríguez, guionitzat per Joan Farrés, i produït per Tresques Comunicació.

 
Especial: Videoclips
Arxivat a: Enderrock, estrenes, edrbalears, Maria Hein, Clara Fiol, marga rotger, Júlia Colom

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.