Sona9

El rap clàssic i arrelat d'Aina Koda

Coneixem la rapera de Polinyà de Xúquer, seleccionada a la fase preliminar del Sona9 2022

Kela passa directa a la final del vot popular

| 01/08/2022 a les 18:30h

Aina Koda
Aina Koda | Xepo WS
Enguany han estat 132 els artistes d'arreu dels Països Catalans que s'han presentat al concurs Sona9. A finals del mes de maig, el jurat del certamen va seleccionar els 18 grups i solistes que formen part d'aquesta nova edició, i que ja hem pogut escoltar en directe als concerts preliminars de Barcelona, València i Palma. Ara, durant l'agost, coneixerem, una per una, les propostes classificades de la fase preliminar de la 21a edició del concurs. Avui ens acostem al rap del projecte de Polinyà de Xúquer, Aina Koda.

 
QUINS REPTES US MARQUEU? Fer un disc nosaltres dos i poder presentar-lo a grans festivals, així com gaudir de la música que fem i quedar satisfets amb el nostre treball.

QUINS REFERENTS TENIU? Com a influències musicals tenim una gran varietat de noms, perquè escoltem molta música diferent i de molts estils, des del rap de Violadores del VersoSFDKArrap Zoo fins a Obrint Pas o La Gossa Sorda. I bevem del que ens oferia Orxata. A més, també ens deixem influenciar pel jazz, el funk o DJs com Premier o Yeke Boy.

ON US AGRADARIA ACTUAR? Al Festivern, al Viña Rock i a la Telecogresca.

COMPONENTS: Aina Nogueroles (veu) i Adam González (DJ).
Especial: Sona9
Arxivat a: Enderrock, 22sona9, sona9, Ainka Koda

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.