Sona9

El hip-hop poper de XisK

Coneixem l'artista de Palma, seleccionada per a la fase preliminar del Sona9 2022

Plan-ET guanya la preliminar balear del Sona9 2022

| 25/08/2022 a les 17:00h

XisK
XisK | Tuco Martín
Enguany han estat 132 els artistes d'arreu dels Països Catalans que s'han presentat al concurs Sona9. A finals del mes de maig, el jurat del certamen va seleccionar els 18 grups i solistes que formen part d'aquesta nova edició, i que ja hem pogut escoltar en directe als concerts preliminars de Barcelona, València i Palma. Ara, durant l'agost, coneixerem, una per una, les propostes classificades de la fase preliminar de la 21a edició del concurs. Avui ens acostem al hip-hop de l'artista palmesana, XisK.
 

QUINS REPTES TENS? El meu lema és anar fent, experimentar al màxim i per sobre de tot deixar que la música i tot el que l’envolta construeixi un camí. Vull conèixer molta gent amb qui compartir el gust de fer música i intentar no quedar-me estancada en un sol gènere sinó fluctuar entre tot tipus d’estils.
 
QUINS REFERENTS TENS? At Versaris, Xicu, Britney Spears, Califato 3/4... Una mescla heterogènia amb la qual m’he alimentat de petits elements per explorar i anar trobant qui soc musicalment.
 
ON T'AGRADARIA ACTUAR? Des de festivals locals de Mallorca fins a altres de fora l’illa. Estic oberta a qualsevol proposta, però em fan especial il·lusió el Mobofest a Lloret de Vistalegre, el Mallorca Live i fins i tot el Primavera Sound.
 
COMPONENT: Xisca Garau (veu i teclats).
Especial: Sona9
Arxivat a: Enderrock, Xisk, 22sona9, sona9

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.