Sona9

El rap'n'trap enganxós de Subliminal

Coneixem l'artista de Badalona, seleccionat per a la preliminar del Sona9 2022

Subliminal guanya el premi Verkami del Sona9 per votació popular

| 23/08/2022 a les 17:00h

Subliminal
Subliminal | Gerard Mercadé
Enguany han estat 132 els artistes d'arreu dels Països Catalans que s'han presentat al concurs Sona9. A finals del mes de maig, el jurat del certamen va seleccionar els 18 grups i solistes que formen part d'aquesta nova edició, i que ja hem pogut escoltar en directe als concerts preliminars de Barcelona, València i Palma. Ara, durant l'agost, coneixerem, una per una, les propostes classificades de la fase preliminar de la 21a edició del concurs. Avui ens acostem a la música urbana del cantant badaloní Subliminal
 

QUINS REPTES TENS? Crear una energia diferent. Com a ‘Presumit’ he trobat un forat en la indústria gràcies al bon rotllo i carisma del personatge. He ajuntat la superficialitat i la mentalitat capitalista de la música, com si fos una empresa, amb l’energia positiva i el somriure d’un jove que fa música com a hobby.
 
QUINS REFERENTS TENS? Els dos principals són Tyler, The Creator i Aminé, perquè aporten un so molt fresc a l’escena tant en la part musical com en la visual, i m’han servit d’exemple per crear la meva obra.
 
ON T'AGRADARIA ACTUAR? El festival de referència on m’agradaria tocar és el Primavera Sound, tot i que també seria un orgull fer-ho en altres com per exemple el Canet Rock o el Sónar.
 
COMPONENTS: Marc Martínez ‘Subliminal’ (veu), Marçal Gala, Saidí Mira i Marc Cudiñach (producció i DJs).
Especial: Sona9
Arxivat a: Enderrock, Subliminal, sona9, 22sona9

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.