Estrenes

«La crida» a la rebel·lia d'Urgila

Estrenem en primícia el nou videoclip del duet vallenc

El canvi d'Urgila a través d'«El futur i la memòria»

| 20/07/2022 a les 11:30h

Il·lustraició del videoclip de «La Crida»
Il·lustraició del videoclip de «La Crida»
De la unió artística del cantant i guitarrista Xavi Torres i la bateria Dami Garcia n'ha sorgit el projecte de rock-mètal Urgila. A finals de maig, van publicar el seu primer àlbum, Animals perillosos (Rocket Music, 2022), que aborda els perills del món actual, i on fan gala d'un estil afilat, concís, amb tints cacofònics. Avui, estrenem en primícia el videoclip de "La crida", tema inclòs en aquest àlbum.


"La crida" és un clam per dir prou, actuar i prendre partit per canviar una situació indesitjada. Si bé el missatge de la cançó és abstracte, el videoclip situa aquesta crida en un univers que reflecteix de forma hiperbòlica "la decadència que pateix el barri antic de Valls". "Cada vegada hi ha més delinqüència, tràfic de drogues i cases en ruïnes. Els que vivim a Valls sentim impotència", explica Xavi Torres. 

A l'audiovisual, através de diverses ubicacions reals com el carrer de la Cort, la plaça del Pati o el passeig dels Caputxins entre altres, la capital de l'Alt Camp es converteix en un mar de flames en què la delinqüència esdevé generalitzada, però el fil d'esperança de "La crida" brolla quan dos superherois passen a l'acció per acabar amb la maldat i la delinqüència. El videoclip ha estat produït a partir de les il·lustracions de la vila de Valls de l'artista brasiler Pedro Lucas Lima Costa i, posteriorment, ha estat animat i editat per l'editor de cinema basc Koldo Idígoras. A més, ha comptat amb la col·laboració de la colla dels Diables de Valls, que han cedit part del seu arxiu fotogràfic per poder recrear algunes de les il·lustracions.


 
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, estrenes, urgila

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.