actualitat

El Sona9 i la FIM Vila-seca s'uneixen per donar suport a l'escena emergent

El concurs i la Fira de música emergent i familiar de Vila-seca estableixen un acord de col·laboració

| 13/09/2022 a les 16:45h

Dan Peralbo, guanyador del Sona9 2021, al FiM
Dan Peralbo, guanyador del Sona9 2021, al FiM | Sara Aminiyan
El concurs de bandes i artistes emergents Sona9 signa un acord de col·laboració amb la FiM - Fira de música emergent i familiar de Villa-seca. D'aquesta manera, el guanyador de l'actual edició del concurs formarà part de la programació de l'any vinent de la FiM, i per la seva banda, la fira serà també jurat en el certamen. El Sona9 està organitzat per Grup Enderrock, iCat–Catalunya Ràdio, Televisió de Catalunya i els departaments de Cultura i Joventut de la Generalitat de Catalunya.

A més, la FiM Vila-Seca incorpora el Sona9 a la Xarxa d'Antenes de Talent, que vertebra diferents iniciatives que donen suport a la creació emergent al territori. També formen part d'aquesta xarxa Cases de la Música, el Conservatori del Liceu, La Marfà, el Taller de Músics, Roca Umbert, el Conservatori de Música de Vila-seca, i, just incorporats, Fabra i Coats i el concurs del Monocicle de Ribes.

Aquesta novetat se suma a la incorporació de Marta Mei com a nova assessora artística de la FiM Vila-Seca, que al costat de Martí Marfà, portarà la selecció musical d'enguany. La convocatòria artística per participar en la 19a edició del festival roman obert des del juny passat i fins al 9 d'octubre. Mei, prèviament, va treballar a la Sala Razzmatazz, com a booker a Èxits Produccions & Management, a festivals com Cruïlla o Clownia, i, actualment, és coordinadora de Difusió Cultural del Centre Cultural Albareda.
   
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, actualitat, festivals, concursos, Sona9, FiM, fim, Actualitat

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.