estrenes

Quin panorama de cowbells, cowgirls i Colomo

Estrenem el nou videoclip de Dan Peralbo i El Comboi, «Quin panorama»

El clip forma part del premi del Sona9 2021, i compta amb un cameo de Joan Colomo

Dan Peralbo: «Per fer aquest projecte he hagut d'aixafar moltes barreres»

| 08/09/2022 a les 12:30h

Dan Peralbo
Dan Peralbo
"Quin panorama" és un dels hits del nou disc de Dan Peralbo i El ComboiMiris com t'ho miris (Magic Mountain / The Yellow Gate, 2022), i ja és la seva cançó més escoltada a plataformes. Avui el tema arriba amb tota una nova vida, presentant un panorama esbojarrat al costat de Joan Colomo, un cowboy i una cowgirl. Estrenem el videoclip de "Quin panorama".


Dan Peralbo comença a tocar dins la peixera d'un estudi, descompassat i sense força, mentre Joan Colomo es desespera des de la taula de so, disfressat amb un barret i un bigoti. "En Colomo hi fa d'un productor americà de gran fama, en Sir John, que ha produït millers de discos de grans artistes del rock, i ve a Catalunya per produir el nostre disc de rock català", explica Peralbo.

"Nosaltres ho estem fent molt malament i amb molt poca actitud, i a ell no li agrada gens i es desespera, fins que arriba un punt en què aquest senyor nord-americà capitalista diu que la solució és introduir-hi una cowbell (escallot) i una pandereta, que ell anomena cowboy i cowgirl". I així és com, amb l'entrada de dos nord-americans amb escallot i pandereta, arrenca per fi "Quin panorama". "Aleshores tot funciona molt bé, i el Sir John està content, però no perquè el tema soni bé, sinó perquè es farà ric amb ell". La idea d'aquest divertit curt surt en realitat d'una paròdia d'un sketch del programa Saturday Night Live, explica Peralbo, que "ens va fer riure molt, i l'hem portat al nostre terreny". 

L'aparició de Colomo al videoclip també ve de lluny. "Ens cau molt bé i hi hem coincidit diverses vegades en concerts; a més ens coneixem de tota la vida, de quan tocava amb Els Flipats", recorda Peralbo. "Vam pensar en ell des del principi, i ens feia molt riure imaginar-nos-el amb el bigoti. Ell ho va fer superbé i encantadíssim; va ser increïble".

El videoclip, que s'ha fet com a part del premi que van guanyar al concurs Sona9 2021, ha comptat amb la direcció d'Àlam Raja i el muntatge d'Albert Rams, i ha estat enregistrat a Mocca Studios. 
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, estrenes, Dan Peralbo i el Comboi, Sona9 2021, Sona9, actualitat, Dan Peralbo

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.