Actualitat

Joan Liaño s'empodera amb «Mai»

El cantant granollerí debuta després del seu pas per 'Eufòria'

És el primer tema de nova creació que presenta un exconcursant del programa

Estela i Joan d''Eufòria': «M'ha escrit gent de 60 anys dient-me que ha sortit de l'armari gràcies a mi»

| 09/09/2022 a les 09:30h

Joan Liaño
Joan Liaño | Juan Miguel Morales
Un cop ha acabat el gran èxit d'Eufòria, l'expectació que generava el programa s'ha traslladat en la carrera musical que cadascun dels setze exconcursants està a punt d'engegar i en descobrir com sonaran els seus temes propis. Avui, Joan Liaño trenca el silenci i es converteix en el primer a ensenyar un tema inèdit. El tema es titula "Mai" i és un himne LGTBIQ+ carregat d'esperança empoderament.



"Mai" és tot un clam per aprendre a estimar-se un mateix i així poder complir els somnis. A través de la resiliència i la resistència contra els judicis i els discursos d'odi, el granollerí convida l'oient a mantenir-se fidel a un mateix i a mostrar-se lliurement tal com és, sigui quina sigui la seva orientació o identitat sexual. "L'amor no té rival / que et jutgin, tant se val / puja al cim aquell que finalment s’estima", canta sense embuts Liaño a la tornada. 

La cançó ha estat composta per Dani Anglès, qui va ser un dels coaches del concurs de talents, Víctor Arbelo i Roger Argemí, qui també s'ha ocupat de la producció juntament amb Oriol Plana. Tots junts han creat una base instrumental de pop alegre i enganxós que potencien el missatge vital i encoratjador de Joan Liaño.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Joan Liaño, videoclips, eufòria

COMENTARIS

cançó

linzzzzzzy22, 06/10/2022 a les 17:24

la cançó és molt guai

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.