Actualitat

Comença la nova temporada d''AIEnRuta'

Els grups catalans que actuaran són Balkan Paradise Orchestra, b1n0 i Chaqueta de Chándal

Les inscripcions per al cicle de primavera estaran obertes fins al 30 de setembre

Balkan Paradise Orchestra, B1N0 i Chaqueta de Chándal se'n van de ruta amb AIE

| 21/09/2022 a les 15:00h

Balkan Paradise Orchestra
Balkan Paradise Orchestra
L'Associació d'Artistes Intèrprets o executants d'Espanya (AIE) organitza anualment el cicle 'AIEnRuta', per tal d'apropar els nous talents al públic i potenciar la música en directe. Els grups catalans que participaran en la nova gira d''AIEnRuta' (setembre-desembre 2022) són Balkan Paradise Orchestrab1n0 i Chaqueta de Chándal, que faran concerts en sales d'arreu de L'Estat Espanyol.

B1n0 és un duet barcelonès de música electrònica experimental, format per Emili Bosch i Malcus Codolà. Des del seu primer disc b1no (Foehn Records, 2019) ja van destacar dins l'escena electrònica catalana, i ara giren l'EP bi (Hidden Track Records / Foehn Records, 2021). Amb AIEnRuta, el duet tocarà a Castelló, Palma, Madrid, Sevilla i Sarragossa.

Per la seva banda, Balkan Paradise Orchestra neix a Barcelona el 2015, de la mà d'onze instrumentistes amb gust per la música balcànica, l'energia i la fusió. Ara presenten el nou espectacle, BPΩ, un concert carregat de magnetisme (B), potència (P) i resistència (Ω). La gira d'AIE les durà a Osca, Saragossa i Madrid.

Per últim, Chaqueta de Chándal és un grup barceloní de pop psicodèlic, que gira aquesta temporada amb Futuro, tú antes molabas (Bankrobber, 2022). Aquest nou treball té uns sons més lluminosos i colorits, que contrasten amb lletres de crítica social, i que es podran escoltar a Bilbao, Sevilla, Saragossa i València.

A Barcelona, gràcies a AIEnRuta, hi tocaran Amak, Bulego, Dani Llamas, Ezpalak, Verde Prato i Monodrama; Familia Caamegno a Vic; Monodrama a Girona, i Tito Ramírez, Chaqueta de Chandal i B1no a València. Les inscripcions per a la següent edició del cicle estaran obertes fins al 30 de setembre. Un comitè d'experts valorarà les propostes i seleccionarà qui participarà en el programa de primavera.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, concerts, AIE, Balkan Paradise Orchestra, enderrock, Chaqueta de Chándal, b1no, AIEnRuta

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.