festivals

Balkan Paradise Orchestra, B1N0 i Chaqueta de Chándal se'n van de ruta amb AIE

Les tres formacions catalanes han estat seleccionades per a la nova edició del cicle AIEnRuta

| 25/04/2022 a les 16:30h

Balkan Paradise Orchestra en directe
Balkan Paradise Orchestra en directe | Xavier Mercadé
El cicle de concerts Artistas en Ruta, organitzat l’AIE (Sociedad de Artistas Intérpretes o Ejecutantes) per potenciar la música en directe i fomentar l’intercanvi cultural entre artistes de totes les comunitats, ha presentat la selecció de grups i cantants que giraran per diferents sales de l’Estat i Catalunya aquesta tardor.

La representació catalana en aquesta nova edició es concreta en el duet d’experimentació electrònica, B1N0, el grup de rock àcid Chaqueta de Chándal i la multiformació femenina de música balcànica, Balkan Paradise Orchestra. Aquestes tres bandes formen part d’un total de 20 artistes seleccionats de tot l’Estat, entre els quals cal destacar també noms com Ana Curra, Monodrama, Rocío Saiz i Tito Ramírez.

Aquesta és la XXVII edició d'AIEnRUTa. Des dels seus inicis, el maig de 1995, AIE ha programat més de 6.600 concerts de 1.500 artistes i grups de diferents procedències i estils, amb una assistència d'uns 300.000 espectadors, a les més de 658 sales que han acollit el programa a 228 ciutats.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, AIEnRuta, Balkan Paradise Orchestra, B1N0, actualitat, Chaqueta de Chándal, festivals

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.