estrenes

Aquests segons fins a arribar a Llars

El duet ens avança un dels nous senzills del pròxim àlbum, amb la col·laboració de Ven'nus

Els «Equilibris» de Llars

| 20/09/2022 a les 11:30h

Llars
Llars | Martí Ardiñach
Llars són el barceloní Eduard Balaguer i la santcugatenca Letícia Marín. Plegats han publicat quatre EPs des del 2014 i ara encaren el llançament del segon llarga durada, Allò que es queda (U98 Music, 2022), previst per l’octubre. Avui salvem la distància d’”Aquests segons” que ens separen del nou disc, estrenant-ne el nou senzill amb la col·laboració de Ven’nus.
 

“Aquests segons” tracta de com, a vegades, “les persones que ja no hi són ens poden ajudar a trobar respostes”, explica Balaguer, que afegeix que la lletra de la peça també se situa en aquells sentiments i experiències de què hem sentit a parlar moltes vegades, però que quan ens toca viure de primera mà, es perceben de manera molt diferent.
 
Per donar a color a la peça, i com han fet amb totes les cançons del disc, Llars ha volgut comptar amb una veu amiga. En aquest cas, li han demanat a Ven’nus: “Amb la Valèria [Ven'nus] ens coneixem perquè hem gravat i produït el disc al mateix estudi, els Estudis D9 de Terrassa amb l’Andre Nascimbeni”, contextualitza Balaguer. Però el duet no ha volgut simplement fer una cançó seva amb una veu empastada, sinó que s’han volgut “acostar a la Valèria, i fer un punt entremig de Llars i Ven’nus. Hem volgut fer aquesta combinació de l’electrònica i les textures de la veu de la Valèria i els nostres trets característics”.
 
“Aquests segons” arriba acompanyada d’un audiovisual, que avui avancem en primícia, i que a tall de videolyric presenta la cançó, entre balls, cotxes, televisions vintage i una brillant posta de sol. Els ballarins que protagonitzen el clip són Ona Cros i Abraham Radmacher, filmats per Joan Paüls, Pol Ribera i Adrán Domínguez.
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, Llars, estrenes, actualitat, Ven'nus, vennus

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.