actualitat

El Llibresons torna a Calonge amb Joan Colomo

El músic santceloní actuarà l'1 d'octubre, a les 20h, a la Plaça Major de Calonge

El cicle és una iniciativa per parlar de música i literatura, sumant esforços amb Raig Verd i l'Avenç

Joan Colomo: «Si la societat és una merda, a la merda tot, i a passar-ho bé»

| 30/09/2022 a les 11:30h

Joan Colomo
Joan Colomo | Juan Miguel Morales
El 10 de desembre de 2021, el poble empordanès de Calonge va renéixer com a booktown. Sota el nom de ‘Calonge, poble de llibres’, la localitat ha impulsat l’obertura de set noves llibreries -cadascuna especialitzada en una temàtica o gènere diferent-. Per consolidar i fer créixer la proposta, el poble ha engegat una programació estable amb diversos cicles al voltant de la literatura. Un d’ells és el LlibreSons, que demà arriba amb un nou concert-entrevista amb Joan Colomo.
 
El cicle LlibreSons, nascut de la mà d’Enderrock el 2018, ja compta amb quatre edicions a les espatlles a Barcelona i comarques gironines. Adaptant-ne el format, i sumant esforços amb les editorials L’Avenç i Raig Veig, la iniciativa va arribar aquesta primavera a Calonge per oferir una sèrie de converses i concerts de petit format que combinen diàlegs, lectures i actuacions musicals.
 


Aquest cap de setmana se celebrarà una nova sessió -de les sis sessions que es faran mensualment a la població empordanesa, el primer dissabte del mes- i que s’allargaran fins al desembre d’aquest mateix any. Així, demà hi serà Joan Colomo, a les 20h de la tarda a la Plaça Major, per oferir un concert i una conversa intercalada amb l'editora de L'Avenç, Núria Iceta. 

El santceloní parlarà dels seus referents literaris i els seus llibres de capçalera, mentre repassa la seva extensa trajectòria musical, al costat de bandes com The Unfinished Sympathy, Zeidun o La Célula Durmiente, i com a cantautor solista, faceta amb què ha publicat el darrer treball Disc trist (BCore Disc, 2021).

 
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, actualitat, Llibresons Calonge, Llibresons, Joan Colomo

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.