Festivals

Manel, Sílvia Pérez Cruz, i Maria Arnal i Marcel Bagès seran a El Tingladu

El festival de Vilanova i la Geltrú se celebrarà els dies 21, 22 i 23 de juliol i comptarà amb catorze concerts

Quins festivals se celebren aquesta primavera i estiu?

| 06/04/2022 a les 16:00h

Manel
Manel | Francesc Simó
El festival El Tingladu ja ha presentat el cartell complet d’enguany amb noms caps de cartell com Sílvia Pérez Cruz, Manel, Skatalà, Maria Arnal i Marcel Bagés, entre altres confirmats. Aquesta quinzena edició se celebrarà els dies 21, 22 i 23 de juliol a la Torre d’Enveja. Les entrades ja estan disponibles i tenen un mètode de pagament innovador: el preu de les entrades el decideix l’espectador, amb un mínim de 13 euros. 
 
L’acte autogestionat del barri de Sant Joan de Vilanova i la Geltrú comptarà amb un total de 17 actuacions. Entre elles, hi haurà la del grup tarragoní punk-rock Crim; la del duet mataroní The Tyets; i el del duet santandreuenc Ginestà, amb la presentació del seu darrer disc Suposo que l’amor és això (Kasba Music, 2022).
 
Així mateix, pujarà a l’escenari la formació de la Garriga Gertrudis, el grup barceloní El Pony Pisador i des de Pego, la banda Smoking Souls, presentant el seu últim disc La cura (Propaganda pel Fet!, 2022). També hi seran presents les 11 instrumentistes de Balkan Paradise Orchestra; el cantautor de Sant Celoni Joan Colomo; la banda vilanovina Mareta Bufona amb l’EP La novetat (Bones Festes, 2022); i el grup de punk-rock Les Cruet. Completa el cartell el projecte igualadí Paunezz, el cantant ebrenc Miquel del Roig i el raper Valtònyc.
 
Especial: Festivals
Arxivat a: Enderrock, Valtònyc, miquel del roig, Paunezz, joan colomo, Les Cruet, mareta bufona, Balkan Paradise Orchestra, El Pony Pisador, smoking souls, Ginestà, The Tyets, gertrudis, crim, Maria Arnal i Marcel Bagés, manel, Skatalà, Festivals, Silvia Perez Cruz

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.