Tenim 20 entrades dobles pel concert del Dia Mundial de la Sida, amb Víctor Naranjo, Lexu's i La Puerta entre d'altres

| 27/11/2008 a les 07:00h

El proper dilluns 1 de desembre –Dia Mundial de la sida– a partir de les 21:30h. es celebrarà a la Sala Luz de Gas un concert en benefici de la Plataforma Unitària d'Ong-Sida de Catalunya. Una cita encapçalada per Víctor Naranjo acompanyat de Lichis, La Puerta de los Sueños, Dani Flaco, Lexu's, Filippo Landini, David Guapo, Salvarez, Meritxell Naranjo i Ismael Colomer són els músics que participaran d'aquest concert.
Amb motiu del Dia Mundial de la Sida 2008 i donant suport al desè aniversari de l’associació Comitè 1r de Desembre, Víctor Naranjo ha compost una cançó —titulada “Positiu - positiva”— que s'estrenarà precisament en aquest bolo benèfic. És un tema que ja sona a les radiofórmules i en el qual han volgut participar tots aquests músics: posant un granet de sorra per alçar la veu i aturar la sida.

Tenim 20 entrades dobles!
Si vols assistir a aquest emotiu concert, tenim 20 entrades dobles per sortejar. Si vols aconseguir-ne un parell, només has d'enviar un correu electrònic a l'adreça [email protected] especificant a l'assumpte del missatge 'concurs dia mundial de la sida', amb el teu nom, cognoms i telèfon. Molta sort!


Arxivat a: Enderrock