actualitat

Antònia Font tornarà a Barcelona el juliol

La banda, que aquest cap de setmana ha omplert de gom a gom el Palau Sant Jordi, actuarà al festival Cruïlla el 8 de juliol

'Un minut estroboscòpica' d'Antònia Font elegit el millor disc balear de l'any

| 19/10/2022 a les 09:45h

Antònia Font al Palau Sant Jordi (15/10/22)
Antònia Font al Palau Sant Jordi (15/10/22) | Carles Rodríguez
Aquest cap de setmana, Antònia Font va pujar a l'escenari del Palau Sant Jordi en un dels exitosos concerts que certificaven el seu retorn -temporal-. Avui, el festival Cruïlla ha anunciat, però, que la banda mallorquina seguirà oferint nous concerts, o com a mínim, un d'especial: el 8 de juliol, en què retornaran al festival després de 12 anys.

Joan Miquel Oliver, Pau Debon, Jaume Manresa, Joan Roca i Pere Debon tornaran, doncs, a Barcelona a principis de l'estiu de 2023 per seguir mostrant Un minut estroboscòpica (Primavera Labels, 2022), el seu darrer i flamant àlbum -elegit millor disc de l'any per la crítica dels Premis Enderrock de la Música Balear, i nominat a quatre categories per vot popular-, i repassant els 25 anys de trajectòria que l'han certificat com a una de les bandes de pop alternatiu més celebrades.

Antònia Font esdevé així la primera confirmació del cartell de la pròxima edició del festival Cruïlla, que se celebrarà entre el 6 i el 8 de juliol del 2023 a Barcelona. En el dia de tancament del cicle, el grup tornarà a pujar a l'escenari del Cruïlla, per tercera vegada des de la seva constitució, i la primera des del seu retorn.
 

Joan Miquel Oliver en el concert amb Antònia Font al Palau Sant Jordi (15/10/2022) Foto: Carles Rodríguez


Per veure en directe a Joan Miquel Oliver, compositor del grup, però, no haurem d'esperar tant. El músic estarà girant en solitari fins a finals d'any, oferint el seu directe a Manresa (17/11), L'Hospitalet de Llobregat (18/11), Sant Feliu de Llobregat (19/11) o Vic (20/11). En la recta final de l'any, a més, Oliver oferirà dos concert especials amb Da Souza telonejant-lo -com va fer al Palau Sant Jordi, un en format de Power Trio a La Mirona de Salt (12/11), pel qual sortegem 4 entrades dobles, i un a la Sala Apolo de Barcelona (21/12).
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, festivals, festival cruïlla, Cruïlla, Antònia Font, edrbalears, actualitat

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.