Festivals

Et convidem a la festa mallorquina del festival Temporada Alta

Sortegem quatre entrades dobles per al concert de Joan Miquel Oliver i Da Souza

El festival també ofereix actuacions d'artistes com Maria Arnal i Marcel Bagés, Tarta Relena i Rita Payés, entre d'altres

| 11/10/2022 a les 15:30h

Joan Miquel Oliver i Da Souza
Joan Miquel Oliver i Da Souza | Arxiu
El festival d'arts escèniques Temporada Alta ja és aquí. Fins al 12 de desembre, Girona i Salt seran el punt de trobada de les arts escèniques catalanes i internacionals. Entre les actuacions musicals que es podran veure, hi ha el doble concert dels mallorquins Joan Miquel OliverDa Souza, que se celebrarà el 12 de novembre a la sala La Mirona. Els tiquets ja es poden comprar a la pàgina web del festival, però, fins al dimecres 26 d'octubre a les 23:59h, sortegem quatre entrades dobles.
 
Durant l'actuació, el solista de Sóller, que aquest any s'ha retrobat amb Antònia Font, repassarà els temes d'un dels seus àlbums més aclamats, Surfistes en càmera lenta, entre d'altres. El quintet de Palma Da Souza tocarà cançons del seu primer àlbum, Salsa agredolça, i de l'EP Boleros per completar la festa mallorquina del Temporada Alta.


A més de la Mallorca Party, el Temporada Alta també comptarà amb Maria Arnal i Marcel Bagés, que hi portaran aquest 11 d'octubre, el seu espectacle Hiperutopia, que van presentar ja al festival Sónar. I per als més petits, La Petita Malumaluga oferirà el 16 d'octubre l'espectacle Bob Marley for babies. L'Orchestra Fireluche també hi serà, el 31 d'octubre, amb el disc pòstum de Pau Riba que van fer conjuntament, Segona florada (U98 Music, 2022). Així mateix, actuarà al festival el duo Tarta Relena el 31 d'octubre i, el 13 de novembre, Dàmaris Gelabert acompanyada d'onze músics.


Enguany, el festival ha convidat així mateix Daniel J. Meyer i Montse Rodríguez Clusella, que presentaran el seu espectacle de música electrònica, Scratch, el 25 de novembre. El 4 de desembre també actuarà la cantant i trombonista de jazz Rita Payés, acompanyada de la seva mare i guitarrista, Elisabeth Roma. Tanmateix, l'espectacle de Les ImpuxiblesHarakiri, tindrà lloc el 6 de desembre, i el 8, Xiula arriba amb el seu Descontrol orquestral. Finalment, Mal Pelo presentarà The bluebird call, una peça coreogràfica que es podrà veure el 9 i el 10 de desembre.


D'altra banda, La Barni Teatre interpretarà l'obra La filla del mar d'àngel Guimerà l'11 d'octubre, i el 16 Dagoll Dagom presentarà BYE BYE Monstre, un musical familiar. El 9 i el 10 de desembre es podrà veure la funció de Mario Gas en honor a Stephen Sondheim, compositor que va morir l'any passat.

El Temporada Alta també compta en la programació amb altres artistes com ara Fito & Fitipaldis, que actuaran el 9 de desembre i repassaran els seus grans èxits de sempre, o Rocío Molino, la ballarina malaguenya que presentarà el seu espectacle Vuelta al uno el 6 de novembre amb Yerai Cortés a la guitarra. També es podrà assistir al concert de Xoel López el 21 d'octubre i a l'espectacle de dansa Desde mis ojos que presenten Eva Yerbabuena i Juan Kruz el 19 de novembre. De cara a l'escena internacional, s’hi podrà veure, l'11 de novembre, un diàleg amb les cançons dels compositors alemanys d'entreguerres més destacats, interpretades per Ute Lemper i la GIO Symphonia.


   
Especial: Concerts
Arxivat a: Enderrock, temporada alta, joan miquel oliver, da souza, Tarta Relena, Orchestra Fireluche, Festivals, Maria Arnal i Marcel Bagés, Rita Payés

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.