actualitat

Alfred García, Siderland, Sharonne i Vicco participaran al Benidorm Fest 2023

Set dels divuit artistes seleccionats són dels Països Catalans

El festival, que se celebrarà el 31 de gener i el 2 i el 4 de febrer, servirà per elegir el representant d’Espanya a Eurovisió

| 26/10/2022 a les 10:30h

Alfred Garcia, Siderland, Sharonne, Vicco, Aritz Arén, Blanca Paloma i Fusa Nocta al Benidorm Fest 2023
Alfred Garcia, Siderland, Sharonne, Vicco, Aritz Arén, Blanca Paloma i Fusa Nocta al Benidorm Fest 2023
“Ay mamá” de Rigoberta Bandini, “Terra” de Tanxungueiras i, és clar, “SloMo” de Chanel van ser les grans perles que ens va deixar el Benidorm Fest 2022, en la seva primera edició. El certamen el va guanyar la cantant d’Olesa de Montserrat Chanel, que va representar a Espanya a Eurovisió. Vist l’èxit de l’anterior edició, RTVE repeteix el format enguany, augmentant de setze a divuit els seleccionats per al Benidorm Fest, que se celebrarà el 31 de gener de 2022 i el 2 i 4 de febrer de 2023. D’entre els elegits, quasi la meitat són dels Països Catalans.
 
Amb un repertori exclusivament català fins al moment, el trio barceloní Siderland ha estat un dels escollits per participar al Benidorm Fest -i potencialment representar Espanya a Eurovisió- amb el seu pop nocturn. També ha estat seleccionat el pratenc i exconcursant d’Operación Triunfo Alfred García -que ja va participar a Eurovisió al costat d'Amaia el 2018-; la drag queen sabadellenca -i guanyadora de Drag Race Espanya- Sharonne i la jove cantant de Tiana Victoria Riba ‘Vicco’.
 
Així mateix, se sumen al certamen el ballarí i cantant valencià Aritz Arén, l’artista d’Elx Blanca Paloma i la cantant urban de Gandia Fusa Nocta. Completen el cartell Alice Wonder, E’ffeme, José Otero, Megara, Meler, Raky Ripper, Sofía Martín Twin Melody i els exconcursants d’Operación Triunfo Famous (edició 2018) i Agoney (edició 2017) -que va competir en el programa amb Alfred García, amb qui va interpretar “The Lady is a Tramp”-.
 
EUROVISIÓ 2023
L’edició d’enguany del festival europeu de la cançó -que és ja la seixantasetena- se celebrarà del 9 al 13 de maig de 2023 a Liverpool (Regne Unit). La ciutat britànica serà finalment qui acollirà el certamen degut a la situació de conflicte bèl·lic en què està immers el país guanyador de l’edició de 2022, Ucraïna, amb “Stefania” de Kalush Orchestra.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Eurovisió, actualitat, Benidorm Fest, Sharonne, Alfred García, Siderland, Vicco

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.