Festivals

Rosalia, Calvin Harris, Blur, Deepeche Mode i Kendrick Lamar són els grans caps de cartell del Primavera Sound

Antònim, Núria Graham, Desert, Carlota Flâneur, Twin o Júlia Colom són alguns dels artistes catalans que actuaran a l'edició del 2023 del festival

| 29/11/2022 a les 13:45h

Rosalia
Rosalia | Jordi Borràs / ACN
Rosalia serà la gran cap de cartell catalana del Primavera Sound 2023. La cantant de Sant Esteve Sesrovires serà el gran reclam d'aquesta nova edició del festival, que se celebra del 31 de maig al 4 de juny al Parc del Fòrum de Barcelona. A més, per primer cop, el festival arribarà a Arganda del Rey (Madrid) del 7 a l'11 de juny, amb artistes com Bad Gyal al cartell.

A més de Rosalia (3 de juny), els altres grans caps de cartell barceloní són el duet de synthpop Pet Shop Boys (31 de maig), la banda britànica de rock alternatiu Blur (1 de juny), la cantautora estatunidenca Hasley (1 de juny), el raper Kendrick Lamar (2 de juny), la banda de música electrònica Deepeche Mode (2 de juny) i el productor Calvin Harris (3 de juny).

En clau catalana, hi actuaran Antònim i Júlia Colom (1 de juny); Carlota Flâneur (2 de juny) i Núria Graham, Desert i Twin (3 de juny). Altres artistes internacionals destacats que passaran pel Parc del Fòrum seran Darkside i Ghost (1 de juny); Baby Keem, Four Tet, Fred Again.., Skrillex, Bad Religion (2 de juny), i neskin, The War on Drugs i Maggie Rogers (3 de juny), entre altres artistes.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, actualitat, Primavera Sound, Rosalia, festivals

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.