Verkami

El segon disc de Ramon Mitjaneta, 'Com Robinson Crusoe' a Verkami

La plataforma de micromecenatge Verkami acull diversos projectes que busquen suport econòmic dels seus seguidors

El cantautor segarrenc i gironí publica el seu segon disc 'Com Robinson Crusoe'

| 27/11/2022 a les 17:30h

Ramón Mitjaneta
Ramón Mitjaneta | Arxiu
La plataforma Verkami és una de les eines més conegudes de micromecenatge en el món de la música. Etimològicament, la paraula que anomena el projecte prové de la combinació de les termes en esperanto verko -que vol dir creació artística o científica- i ami - que s'apropa al castellà 'amo' i vol dir estimar o agradar. Des d'aquest amor cap a allò que fa del món un espai on poder crear, col·laborar i aprendre, una gran quantitat d'artistes inicien els seus projectes.
 
L'objectiu de la plataforma consisteix a recaptar diners, a través d'un micromecenatge -és a dir, d'aportacions de diferents inversors-, per poder dur a terme diferents projectes. En el cas de la música, és sovint usat per finançar la producció dels discos i/o les edicions físiques d'aquests, a més de videoclips, etc. Els projectes que realitzen una campanya amb Verkami ideen un sistema de recompenses per a tots aquells que fan aportacions econòmiques en línia amb la inversió feta.

Avui presentem una proposta nova que es troba en plena campanya a Verkami: el segon disc del cantautor Ramon MitjanetaCom Robinson Crusoe.

RAMON MITJANETA
Set anys després de publicar el seu primer àlbum d’estudi, Mentre el món reposa (Deuvede Music, 2015), Ramón Mitjaneta torna amb un nou projecte, el seu treball, Com Robinson Crusoe. El disc està en procés de gravació a l’estudi Gate24 i el cantautor s’ha acompanyat del productor musical Roger Gascon per tirar-lo endavant, tant en producció i mescla, com en la instrumentació del baix i la bateria.
 

Mitjaneta ha iniciat una campanya a Verkami per poder assumir les despeses de gravació, disseny, la impressió de 250 còpies en físic del disc i l’enregistrament i producció de videoclips. L’artista recompensarà els mecenes que hi col·laborin – segons la quantitat aportada – amb l’enviament dels discos digital i físic, una visita guiada pel barri vell de Girona amb els secrets de la ciutat i del disc i, fins i tot concerts privats en acústica o amb la banda al domicili dels mecenes.

>>COL·LABORA AMB LA CAMPANYA<<

Especial: Verkami
Arxivat a: Enderrock, com robinson crusoe, ramon mitjaneta, Actualitat, Verkami

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.