Concerts

El pop nocturn i romàntic de Julieta arriba a l'Apolo

La cantant barcelonina presenta avui en directe el seu últim EP 'Ni llum ni lluna' a la sala 2 de l'Apolo

Les llunes de Julieta, a 'Univers Enderrock'

| 04/11/2022 a les 12:30h

Julieta
Julieta | Oriol Monrós
Aquest vespre, Julieta actuarà a la sala 2 de l'Apolo per a presentar el seu últim EP Ni llum ni lluna (MusicBus, 2022). A partir de les 21h, aquest recull de cançons, que combinen pop energètic amb lletres d’amor i desamor, agafaran una nova volada amb la posada en escena que la cantant barcelonina ha confeccionat.

Julieta assegura que el concert d'aquest vespre serà molt explosiu. "L'estem treballant amb un equip de gent molt professional i tothom està molt involucrat. Preparar un show així per a mi ha estat sempre un somni i cada hora de feina em fa molt feliç", explica mentre afegeix que està més il·lusionada que nerviosa. Alhora, la barcelonina destaca que aquest concert és un dels que més ha treballat fins ara i que inclourà moltes sorpreses. "Tindrà molt més concepte i treball en la posada en escena que tots els concerts que he fet fins ara. M'agrada pensar que el concert inclourà tot allò que sempre he somiat fer", reconeix.

Sobre com porta les cançons dels seus discos al directe, la cantant destaca la diversitat d'emocions que pretén despertar en les seves actuacions en viu. "M'agrada saltar d'una emoció a l'altra, sempre ballant i seguint una línia d'intensitat. Els elements visuals, les coreografies i la posada en escena completen el missatge del directe al 100%", afirma. I és que per a Julieta, els concerts se sintetitzen en un gran punt bàsic: "Al final, l'important és que el públic connecti amb el concert i sigui feliç cantant. A qui no m'hagi vist mai, l'animo a venir, és clar, no es decebrà".



Finalment, Julieta es mostra molt satisfeta per la rebuda que està tenint fins ara tant el nou EP com tota la seva proposta artística. "Estic molt agraïda de l'acollida que està tenint el projecte i sento que cada vegada tinc més força per crear. Tinc clar cap a on vull anar i em sento molt recolzada", conclou. 
Especial: Entrevistes
Arxivat a: Enderrock, julieta, entrevistes, concerts

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.