Estrenes

La història d'amor de «Rafaela»

Estrenem en exclusiva el nou tema de Mireia Vilaseca, aquest cop acompanyada del seu pare Joan Vilaseca

| 09/11/2022 a les 12:30h

Mireia Vilaseca i Joan Vilaseca
Mireia Vilaseca i Joan Vilaseca | Arxiu
Va formar part del grup Kirias, amb qui va publicar És així (autoedició, 2020), però enguany Mireia Vilaseca ha engegat el seu projecte en solitari. Avui estrenem en primícia un dels nous temes de l'artista, “Rafaela”, que compta amb la col·laboració del seu pare, Joan Vilaseca.
 

La cançó, composta per Joan Vilaseca, està basada en una carta d’amor que es va trobar el tiet de la cantant, Albert Vilaseca, a les golfes de la casa familiar a Torredembarra. Així, el tema narra la història d’amor dels protagonistes de la carta, la Rafaela i el Panxo, que després d’intercanviar-se escrits confessant els seus sentiments, van decidir fer un viatge a Cuba per estar junts i gaudir l’un de l’altre. En la cançó, Mireia Vilaseca i Joan Vilaseca posen veu a les paraules escrites per Panxo. Segons va descobrir més tard la família Vilaseca, la parella va arribar a casar-se i van tenir dos fills, els quals van viure a la mateixa casa de Torredembarra fins que la propietat va passar a mans dels Vilaseca.
 
El videoclip del senzill ha estat dirigit i editat per la mateixa cantant i Jana Mendoza, i recrea la història dels dos enamorats, interpretats per Alba Martínez i Aitor Fernández. En el film, acompanyem els protagonistes durant el seu viatge i els veiem gaudir de llargues passejades per la platja. 

 
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, Actualitat, mireia vilaseca, nou videoclip, Estrenes, kirias

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.