Estrenes

Lluc i la «Samarreta de ratlles» definitiva

Estrenem en exclusiva el nou videoclip de l'artista de Santa Maria de Palautordera

| 12/12/2022 a les 13:30h

Lluc
Lluc | Arxiu de l'artista
El jove artista del Baix Montseny Lluc presenta el seu nou senzill "Samarreta de ratlles", que tanca l'etapa del seu últim disc, Benvolguda nostàlgia (Delirics, 2022). La cançó ha estat produïda per Biel Colomer de Massaviu, i el videoclip que avui estrenem, realitzat per Miki Lloret, recopila les experiències viscudes durant l'última gira.


En aquesta cançó, Lluc parla de les vivències amb els seus estimats, dels canvis i del seu creixement personal, amb un to nostàlgic. El videoclip creat per Miki Lloret recopila clips costumistes del dia a dia del cantant i dels seus companys de Massaviu, en format vertical. Les imatges pretenen ser un agraïment a la gent que l'envolta i que l'ha recolzat en el projecte, recollint moments que han celebrat plegats.

L’Entitat Creativa Massaviu s’ha encarregat de la producció i direcció creativa del projecte, amb el productor Biel Colomer, el director creatiu Miki Lloret i l’ajuda del beatmaker Andreu Alegre. D’aquesta fusió ha sortit un nou so i aquella sensibilitat que mira enrere amb nostàlgia i endavant amb ambició. 


 
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, pop, trap, Videoclip, Senzill, Lluc, Estrenes

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.