Estrenes

La nit dissident d'Oli i Las Bajas Pasiones

Estrenem «Murciélagos y farolas», el nou tema del trio amb l'integrant de La Clika Pika

| 02/12/2022 a les 13:00h

Oli i Las Bajas Pasiones
Oli i Las Bajas Pasiones | Arxiu
El trio Las Bajas Pasiones és un dels projectes més actius de l'escena queer underground tant catalana com de l'estat. Nascut entre Barcelona, Madrid i Múrcia, a principi d'any van publicar el seu tercer treball, Neocancaneo (Delirics, 2022). Ara, la banda segueix al peu del canó i ja prepara nous temes. Avui, n'estrenem un d'ells: "Muerciélagos y farolas", en col·laboració de la ballarina i cantant Oli (exLa Clika Pika).


"Murciélagos y farolas" és un rap de denúncia sobre les cares més fosques de la nit, des de la idealització de la nit fins al control policial dels carrers. Al llarg del tema, Oli i Las Bajas Pasiones carreguen contra els ratpenats que censuren i restringeixen els espais d'oci nocturn underground, i exclamen: "Pero esta noche está vigilada / Por los guardianes del odio la tiene castigada / Contra la pared a personas amenazan / Por su carné, con su placa".

El videoclip de la cançó ha estat gravat a Madrid i passa per diferents escenaris underground, com la festa Fúria Queer a la Sala Sol i el local vegà La Alpargata, en què es mostra la realitat dels col·lectius dissidents i es recupera la llibertat i l’espontaneïtat. Per la seva banda, la cançó ha estat produïda pel músic Xicu i ha estat mesclada i masteritzada per Quique.
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, Las Bajas Pasiones, Olivemoon, estrenes

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.