Estrenes

Sociología Animal recorda «La nostra història»

Estrenem en exclusiva el nou tema del grup valencià de música urbana

| 10/11/2022 a les 13:30h

Sociología Animal
Sociología Animal
Ha publicat tres discos en només quatre anys -Sociología Animal (2018), Praxis (2019) i Contrapoder Vol.1 (2021), autoeditats-. Ara, Sociología Animal comença a presentar-ne un de nou -Contrapoder Vol.2 (autoeditat, 2023)-, del qual avui avancem “La nostra història”. 

 
En aquest nou tema, Sociología Animal fa una crítica social i al poder, alhora que reivindica la terra i la llengua. El duet de rapers valencians també hi parlen de l’herència musical que han rebut d’artistes com Lluís Llach, La Gossa Sorda o Obrint Pas, de qui es poden escoltar referències al llarg de la cançó.
 
El videoclip, dirigit per Carlo Barrella i Guille Terrádez, intercala diverses escenes per tal de fer palès el sentit crític i reivindicatiu del tema: mostra clips on s’aprecien les diferències entre el dia a dia d’un empresari i d’una netejadora, dos equips jugant a l’estira-i-arronsa o uns joves reunits en una assemblea.
 
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, nou videoclip, nou single, Sociología Animal, Actualitat, edrvalencia, Estrenes

COMENTARIS

Música i lluita

Anònim, 10/11/2022 a les 14:41

Sembla mentida si t'hi pares a pensar, l'estaca de Lluís Llach va ser publicada el 68, fa més de cinquanta anys. En els últims anys sembla que la música hagi perdut la seva essència com a mitjà en lluita i en la denúncia, que només valgui parlar de banalitats i serveixi per entretenir. Els motius per lluitar segueixen més vigents que mai, i el circ en què s'ha convertit la música ens fa callar.
Si deixem de lluitar perdrem la llengua, i si perdem la música perdrem la lluita.

Falten més grups com aquest que mantinguin almenys una mica de brasa en aquest hivern sistemàtic.

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.