Sona9

Aquest vespre se celebra la final del Sona9 2022

El rap d'Aina Koda, el pop d'autor d'Eloi Sayrach i l'urban-pop de Figa Flawas, finalistes del Sona9

La final del Sona9 se celebrarà avui dijous a la sala Salamandra de l'Hospitalet de Llobregat

 El quartet power-pop de Torelló Dan Peralbo i El Comboi, Premi Sona9 2021, presentarà el disc Miris com t'ho miris

 iCat transmetrà la final en directe i TV3 oferirà un programa especial pel canal 33 dedicat als finalistes del Sona9

| 10/11/2022 a les 18:30h

Imatge il·lustrativa
Després de nou mesos de proves i directes en diferents formats amb molt de talent dels artistes emergents, el jurat va decidir que Aina Koda (rap – Polinyà de Xúquer), Eloi Sayrach (pop d'autor – Barcelona) i Figa Flawas (urban-pop – Valls), fossin els tres artistes que actuaran a la gran final del concurs Sona9. Els barcelonins Bigwé Jovedry es van quedar a la recta de la 22a edició del Sona9, que enguany s'ha caracteritzat per la varietat estilística i una forta presència de les músiques urbanes, amb una participació de 132 propostes. El concurs és una de les plataformes de música emergent més activa d'arreu dels Països Catalans.

La gala final del #22Sona9 se celebrarà avui dijous 10 de novembre a la sala Salamandra de l'Hospitalet de Llobregat amb l'actuació dels tres finalistes i es tancarà amb un fi de festa a càrrec dels osonencs Dan Peralbo i El Comboi. Els guanyadors de la darrera edició del Sona9 presentaran les cançons del disc, Miris com t'ho miris (Magic Mountain / The Yellow Gate, 2022).

Un cop acabada l’actuació, s’atorgaran els tres principals guardons del concurs: Premi Sona9, Premi Joventut i el Cases de la Música. I també l'artista badaloní de música urbana, Subliminal, rebrà el Premi Verkami per Votació Popular.

La final serà transmesa en directe per iCat, amb la locució de Lluís Gendrau i Xènia Casado (de les 21 a les 23 h) i se’n farà un resum al programa Sona9, el dissabte 12 de novembre. Posteriorment, també es realitzarà un programa Sona9 especial que s'emetrà pel canal 33 el dimecres 23 de novembre a partir de les 23.15 h amb un resum de la final i amb els reportatges dels tiktokers ambaixadors del Sona9 durant la fase final del concurs.

Els guanyadors del Sona9 de les darreres edicions han estat Dan Peralbo i El Comboi (2021), Reïna (2020), Maria Jaume (2019), Sandra Bautista (2018), Senyor Oca (2017), Lakaste (2016), Est Oest (2015), Trau (2014), Copa Lotus (2013), Empty Cage (2012), Nyandú (2011) i La iaia (2010).

El Sona9 està organitzat per Enderrock, Catalunya Ràdio – iCat, TV3 i la Generalitat de Catalunya, amb el patrocini d'Estrella Damm, i el suport de la Fundació SGAE, Cases de la Música, el Govern de les Illes Balears, Ajuntament de Palma i la Generalitat Valenciana.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Sala Salamandra, Sona9 2022, Aina Koda, Eloi Sayrach, Figa Flawas

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.