Sona9

​El Sona9 2022 arriba a la televisió

Dimecres 23 de novembre s’emet a les 23h, al 33, un programa especial de la final del concurs

Figa Flawas és el guanyador del 22è Sona9

| 22/11/2022 a les 17:30h

Figa Flawas en un fotograma del programa 'Sona9'
Figa Flawas en un fotograma del programa 'Sona9'
Dimecres 23 de novembre a les 23:12h, el concurs Sona9 d’enguany arriba al canal 33 amb un programa que en resumeix la final. S’hi podran escoltar i conèixer les propostes finalistes -Figa Flawas (guanyador del Premi Sona9), Eloi Sayrach (Premi Joventut) i Aina Koda (Premi Cases de la Música)-, des de la visió dels joves tiktokers ambaixadors del concurs.
 
La final del concurs, que va coronar el duet vallenc de pop urbà Figa Flawas, es va celebrar el passat 10 de novembre a la sala Salamandra de l’Hospitalet de Llobregat. El programa especial que s’emetrà a la televisió pública catalana mostrarà els moments previs a les actuacions, com els músics van mostrar la seva proposta a públic i jurat, i l’emoció de la gala i l’entrega dels guardons, combinant diferents formats audiovisuals. Tot plegat estarà amanit, a més, pels continguts generats pels tiktokers ambaixadors del Sona9, mentre seguien els músics en la fase final del concurs: Fiona Amargós, Clàudia Pérez, Joana i Ona de Can Putades i Xavier Rico, Apitxat. 
 
El programa, dirigit per Albert Lloreta, és una producció de TV3 amb la col·laboració del Grup Enderrock.
 

Foto de família de la final del 22Sona9 Foto: Carles Rodríguez

Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, tiktokers, La Fera, Sona9, Sona9 2022, 22sona9, Figa Flawas, Eloi Sayrach, Aina Koda, canal 33, 33, Sona9 tv, L

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.