Estrenes

Kela: «On hi ha somnis, hi ha camins»

Estrenem en exclusiva la versió d'«Observe», enregistrada en directe pels carrers de València

| 15/11/2022 a les 15:30h

Kela
Kela
Seleccionada al concurs Sona9 d’enguany i nominada als premis Ovidi 2022, la pegolina Kela va debutar fa uns mesos amb El mirall (Primavera d’Hivern, 2022). A l’àlbum s’hi incloïa una cançó especialment íntima que ara pren una nova vida: amb el projecte audiovisual Calle Sonora, l’artista ha enregistat “Observe” en un passeig entre els carrers que l’han vist créixer en un moment clau de la seva vida, al barri del Carme, a València. Estrenem el clip en primícia.

Amb aquesta versió acústica d’“Observe” s’emfatitza el missatge de la cançó: la necessitat de fer una pausa per escoltar-nos, saber què ens demana el cor, i atrevir-nos a canviar de direcció; tal com va fer l’artista, de fet, abandonant la seva faceta de metgessa per dedicar-se plenament a la música. Kela se sent orgullosa d’aquest viratge professional: “em sent afortunada i privilegiada per poder prendre una decisió així”, admet. "Fa anys vaig començar a escriure per tot arreu la frase 'on hi ha somnis hi ha camins’ i ara veig que vaig fent camí i s’estan complint eixos somnis que imaginava".

De fet, "'Observe' naix en un moment de canvi vital i de dubtes en què em sentia ofegada per la vida que portava i vaig trobar l’oxigen a través d’esta cançó”, explica l’artista. “Inicialment, semblava una mena de carta a una altra persona, però amb el temps he descobert que realment me l’escrivia a mi. És curiós adonar-se d’això, perquè eixa és l’essència de la teoria del mirall al voltant de la qual gira el disc: les cançons ens fan de mirall ". 
   
El videoclip ha estat realitzat per Calle Sonora, amb qui, tot i sentir-se molt còmoda, va ser un repte treballar-hi “pel nivell d’exposició que suposava estar davant de la càmera i amb gent passejant al voltant, mentre procurava submergir-me en la intimitat de la cançó”. Tot i així, Kela es mostra satisfeta amb el resultat i amb la idea d’haver gravat el vídeo al barri del Carme: "València és una ciutat preciosa que m'ha regalat, i encara em regala, moments increïbles. M'ha vist créixer durant uns anys claus de la meua vida, així que és un bon escenari per a recordar-me qui soc i per encoratjar-me a continuar somiant.
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, Kela, edrvalencia, Videoclip, Enderrock, Estrenes, Sona 9

COMENTARIS

Observe, cançò encisadora!!!

Anònim, 15/11/2022 a les 23:49

Una cançò preciosa, k la podem fer nostra en algúns moments de la nostra vida! Lletra , música i veu ens encisa! Gràcies!!!❤️

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.