actualitat

‘Objectiu Paki’ busca les millors joves veus catalanes

Les inscripcions de la tercera edició del concurs de talents estaran obertes fins al 30 de setembre

35 televisions locals organitzaran càstings arreu de Catalunya i Morella (País Valencià)

| 19/09/2022 a les 13:30h

Actuació a la gala d''Objectiu Paki'
Actuació a la gala d''Objectiu Paki' | Marta Illa
La tercera edició del concurs de talents Objectiu Paki, produït per RTVCardedeu i La Xarxa, busca les deu millors veus dels joves catalans d'entre 13 i 20 anys. Les inscripcions per participar-hi estaran obertes fins al 30 de setembre. En acabat, trenta-cinc televisions locals organitzaran càstings arreu del país, entre l'1 d'octubre i el 17 de novembre, per escollir els quaranta concursants.

Les televisions locals que participen en el programa seran les que escolliran els quaranta joves músics que passaran a la següent fase. Després serà un jurat expert qui elegirà els deu concursants de la nova edició d'Objectiu Paki. Tots ells competiran pel primer premi, que constarà de l'enregistrament de tres senzills d'estudi de la mà de Crea Music, i posteriorment podran promocionar el seu projecte amb la discogràfica i La Xarxa

Objectiu Paki és el primer "talent show" per a joves en català. Va sorgir a Cardedeu el 2020, l'any de la pandèmia, i el Casal de joves La Paki i els col·laboradors de RTVCardedeu van apostar per la iniciativa. El programa va tenir molt bona rebuda des del primer moment i la segona edició va reunir una gran quantitat de públic i participants. Aquesta tercera edició comptarà amb el suport i col·laboració de trenta-cinc televisions locals de Catalunya i Morella (País Valencià). 

Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Objectiu paki, Concursos, Enderrock

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.