Festivals

Socunbohemio, Henrio i Maria Jaume completen el cartell del Vida

La 9a edició del festival se celebra del 29 de juny a l'1 de juliol a Vilanova i la Geltrú

Jungle (DJ Set), Panda Bear & Sonic Boom, Pongo i Glasvegas són algunes de les últimes confirmacions en clau internacional

Julieta, Núria Graham i Ernest Crusats entren al cartell del Vida 2023

| 02/03/2023 a les 16:30h

Socunbohemio
Socunbohemio | Juan Miguel Morales
El Vida Festival ha anunciat el cartell definitiu per a la seva 9a edició, que se celebrarà del 29 de juny a l'1 de juliol a Vilanova i la Geltrú. D'aquesta manera, les confirmacions de noms com els de Socunbohemio, Henrio i Maria Jaume se sumen a la d'altres artistes catalans ja anunciats com Queralt Lahoz, Núria Graham, Julieta, Ernest Crusats, Ven’nus, Maria Hein i Habla de Mí en Presente

El 29 de juny, el Vida arrencarà amb diferents propostes catalanes com el pop electrònic del grup barceloní La Casa Azul; la cançó d'autor en anglès de la vigatana Núria Graham; l'indie-pop de l'igualadí Henrio; la tecnorumba de la banda catalana formada a Berlín Habla de Mí en Presente; les Voltes i voltes de la mallorquina Maria Jaume, o el pop electrònic trist del castellbisbalenc Xicu.

El dia central del festival portarà més propostes en català com el pop enganxós de la barcelonina Julieta; les cançons amb Continent i contingut (Hidden Track Records, 2021) de la felanitxera Maria Hein; els Contes de les quatre estacions (Vida Records, 2023) del barceloní Socunbohemio (Vida Records, 2023); la fusió estilística de la cantant de Salou Alba Morena o el folk d'avantguarda de Za! & La TransMegaCobla.

La 9a edició del Vida es clourà el dissabte 1 de juliol amb la fusió d'urban i flamenc de l'artista de Santa Coloma de Gramenet Queralt Lahoz; la proposta d'indie-pop de l'exlíder de La iaia Ernest Crusats; el pop de butxaca de la sabadellenca Ven'nus; el pop d'autor del trio lleidatà Selva Nua i el pop lluminós del quartet Rombo.

A més, el cartell d'enguany també comptarà amb diversos caps de cartell internacionals. Avui, s'han sumat a la programació els britànics Jungle (DJ Set), els estatunidencs Panda Bear & Sonic Boom, l'angolesa Pongo i els escocesos Glasvegas. Anteriorment, ja s'havien anunciat altres caps de cartell com els britànics Suede, The Libertines, Franc Moody i Spiritualized, la noruega Aurora, la mexicana Julieta Venegas, l’uruguaià Jorge Drexler, els francesos L’Impératrice i els estatunidencs Whitney.

Especial: Festivals
Arxivat a: Enderrock, socunbohemio, Vida Festival 2023, Vida, festivals, Henrio, Maria Jaume

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.