Actualitat

El 'Sol ixent' de Luand

El quartet sabadellenc Luand presenta el seu segon disc

| 10/03/2023 a les 17:00h

Luand
Luand | Núria Palat
Quatre anys després de Desperta (RGB Suports, 2019), la jove banda de Sabadell Luand presenta un segon disc, Sol ixent (Crea Music, 2023), que demostra la seva línia ascendent. Si el seu debut va recopilar les cançons escrites entre el 2011 i el 2018, el nou àlbum representa una nova etapa. “Hem escrit el disc en una altra fase de la nostra vida, molt més madura, i ho hem intentat reflectir en les lletres i en la música”, afirma el cantant i guitarrista, Carlos Castella.



A Sol ixent s’han acostat a un so més rocker, i també han experimentat: “Hem volgut fugir de les rodes d’acords típiques i hem treballat molt més el so, tant dels instruments com de les veus, i per tant hi ha cançons molt més rockeres”. Castella afegeix que, de la mateixa manera que la música ha evolucionat, les lletres també han assolit un altre nivell: “El moment vital en què ens trobem és molt diferent. Encara parlem de temes d’amor i desamor, però ho fem des d’una altra perspectiva”.

Amb unes referències musicals que passen pel power-pop i el rock de guitarres, els components de Luand tenen clares les seves principals influències: “Cadascú té les seves i això influeix molt en el so del grup. Sens dubte és molt enriquidor en l’aspecte musical però en aquest segon disc ens hem inspirat, sobretot, en referents com The Beatles, Izal, Coldplay i Kings of Leon”. 
Especial: Entrevistes
Arxivat a: Enderrock, luand, actualitat, entrevistes, Luand

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.