actualitat

Rosalia i Rauw Alejandro publiquen un EP conjunt sobre el seu amor, 'RR'

L’artista de Sant Esteve Sesrovires, Rosalia, fa públiques tres cançons amb la seva parella, el porto-riqueny Rauw Alejandro

El palmarès dels Premis Enderrock 2023

| 24/03/2023 a les 12:00h

Rauw Alejandro i Rosalia
Rauw Alejandro i Rosalia
La parella de músics del moment han fet, per fi, una col·laboració plegats. Arriba en forma d’un EP de tres cançons, i per títol duu les inicials dels seus noms, Rosalia i Rauw Alejandro, RR (Columbia Records, 2023). El treball esdevé una crònica sonora de la seva relació, i combina les seves veus i estils -tot i que centrant-se en el reggaeton i la bachata-, i ha deixat les pistes d’un futur pròxim de la parella: en el videoclip de “Beso”, apareix Rosalia amb un anell de promesa.


 
“Sempre hem sabut que voldríem fer música junts”, ha admès Rauw Alejandro. “Tot i això, en centrar-nos en la nostra relació, havíem de trobar el moment adequat. Ja ha passat molt de temps, i trobar la manera d’encaixar tots els meus sentiments per ella en tres cançons ha estat quasi impossible. Això significa que passaré els dies escrivint i component moltes més cançons sobre ella i amb ella” [traduït].
 

Les tres cançons del disc, segons explica Rosalia, representen “una etapa diferent de l’amor”: del “Beso” a “Vampiros”, i fins a arribar a la bachata que tanca el disc, “Promesa”. “Lo mejor que tengo es el amor que me das”, hi canta la reputada artista de Sant Esteve Sesrovires.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, videoclips, actualitat, Rosalia

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.