actualitat

Rosalia guanya un nou Grammy

'Motomami' de Rosalia ha guanyat el Grammy 2023 a millor àlbum rock llatí o alternatiu

| 06/02/2023 a les 11:45h

Rosalia
Rosalia
L'èxit internacional del Motomami (Columbia, 2022) de Rosalia es confirma de nou amb el seu segon Grammy. El disc ha estat reconegut en els premis estatunidencs en la categoria de millor àlbum rock llatí o alternatiu. El 2020, l'artista de Sant Esteve Sesrovires ja va aconseguir aquest mateix premi amb el seu anterior disc, El mal querer (Sony Music, 2018). Així mateix, la versió llatina dels Grammy ja va coronar el 2022 a Rosalia, amb quatre guardons per Motomami.
 


A més de ser considerat el millor disc de l'any per la crítica dels Premis Enderrock -guardó que comparteix amb Marala pel seu Jota de morir (Propaganda pel Fet, 2022)-, Motomami també ha estat àmpliament celebrat en la premsa internacional. Publicacions com The New York Times, Rolling Stone o Pitchfork han considerat el disc de Rosalia entre els millors de l'any.

 
Tot i els múltiples reconeixements que continua rebent en tot el món el seu darrer disc, Rosalia ja està amb el cap ficat en nova música. L'artista, que no va assistir a la gala d'entrega de guardons, fa tot just uns dies presentava el seu darrer senzill, "LLYM", que ja compta amb més de 4 milions de reproduccions a YouTube i que combina el pop urbà i el flamenc, i l'anglès i el castellà.

Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, actualitat, grammy, rosalia, Rosalia

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.