Festivals

Sopa de Cabra, Stay Homas, Julieta i Vicco seran al Sons del Món 2023

Raphael, The Jacksons, Antio Orozco, Zaz i Guitarricadelafuente són alguns dels altres artistes confirmats

El festival se celebra a la Ciutadella de Roses del 21 de juliol al 7 d’agost

| 30/03/2023 a les 17:00h

El festival Sons del Món en la seva passada edició
El festival Sons del Món en la seva passada edició | Gemma Martz
El festival Sons del Món ha presentat avui la programació de la seva setzena edició. La Ciutadella de Roses tornarà a omplir-se de música i públic del 21 de juliol al 7 d’agost amb artistes com Sopa de Cabra, Stay Homas, Julieta i Vicco. Les entrades es posaran a la venda demà divendres 31 de març a les 10h.

Entre els artistes catalans del cartell, hi seran Sopa de Cabra, una de les bandes per antonomàsia del rock català i que el 28 de juliol repassarà els seus èxits més icònics; el trio barceloní Stay Homas (30 de juliol), que repassarà en directe el seu nou disc Homas (Halley Records, 2023), previst per a aquesta primavera; la barcelonina Julieta, que obrirà la nit del 30 juliol amb el seu pop electrònic melodiós; la maresmenca Vicco, una de les sensacions del Benidorm Fest 2023 amb el seu èxit "Ochentera" i que passarà per Roses el 21 de juliol, i el cantant de l'Hospitalet de Llobregat Antonio Orozco, que actuarà el 29 de juliol. 

Fora de l'àmbit català, sobresurten grans caps de cartell com la formació The Jacksons, la històrica formació coneguda inicialment com a The Jackson 5 formada pels germans Jackson, faran l'única parada a Catalunya el 22 de juliol; la cantant francesa Zaz, que arribarà a Roses el 3 d'agost amb la gira Organique Tour, i el violinista d'ascendència armènia Ara Malikian. També hi actuaran el veterà cantant de Linares Raphael (7 d'agost) i el cantautor indie de Benicàssim Guitarricadelafuente.
 
A més, el Sons del Món anunciarà pròximament la programació d'un cicle de concerts d’artistes emergents rosincs al village del festival per promoure les propostes de quilòmetre zero.
Especial: Festivals
Arxivat a: Enderrock, Sons del Món, festivals, festivals d'estiu, Roses

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.