festivals

Es Claustre celebra els 15 anys amb Antònia Font

El grup mallorquí actuarà el 2 de setembre al Parc des Freginal

El cicle de Maó també ha programat Queralt Lahoz, La Pegatina, Macaco, Joan Miquel Oliver i 31 FAM, entre altres

| 30/03/2023 a les 10:30h

Antònia Font en directe
Antònia Font en directe | Carles Rodríguez
El cicle de Maó Es Claustre celebra 15 anys d’activitat. Ho celebrarà amb una programació que comença aquest mateix 1 d’abril amb una festa d’inauguració i s’allargarà tot l’estiu fins a la clausura amb el concert especial d’Antònia Font, el 2 de setembre, al Parc des Freginal.
 
Després de la festa de reobertura de l’1 d’abril, la terrassa d'Es Claustre reviurà amb la primavera la seva programació musical. El 15 d’abril, hi actuarà Adriano Galante (Seward), el 19 de maig, la banda menorquina Johnson Woo, i el 20, la cantautora menorquina Maria Florit i Donallop, el 26 de maig el trio d’indie-folk barceloní River Omelet, l’endemà l’artista de Santa Coloma de Gramanet Queralt Lahoz, i el 16 de juny, la família trapera de Sabadell 31 FAM. El 13 de juliol, hi serà Joan Miguel Oliver, i el 19, La Pegatina. Durant l’agost, també visitaran Es Claustre Macaco (23) i Lágrimas de Sangre (25), que oferiran unes de les últimes actuacions estiuenques a la terrassa, fins a la clausura del cicle el 2 de setembre al Parc des Freginal amb el concert d’Antònia Font.
 
A més, també passaran per Es Claustre el raper Rayden -que just fa uns dies va anunciar la seva retirada-, la mexicana Silvana Estrada, la cantautora canària Valeria Castro, el grup de Jaén Los Mejillones Tigre i el cantautor Pedro Pastor.
Especial: Festivals
Arxivat a: Enderrock, festivals, Antònia Font, Es Claustre, edrbalears, Queralt Lahoz, La Pegatina, Macaco, Joan Miquel Oliver, 31 FAM

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.