Festivals

La Pegatina, Mishima, 31 FAM i Núria Graham, entre els artistes catalans del Porta Ferrada

El festival se celebra a Sant Feliu de Guíxols entre juliol i agost

Blaumut, Macaco, Laura Andrés, Ramon Mirabet i Mushkaa són alguns dels altres artistes catalans

En clau de jazz i clàssica, hi haurà noms com Kebyart, Carles Marigó, Barcelona Art Orchestra amb Carles Benavent i Joan Albert Amargós

En l'àmbit internacional, destaquen Ludovico Einaudi, Wilco, Crystal Fighters, Pink Martini, Ben Harper & The Innocent Criminals, Jethro Tull i Jorge Drexler

| 04/04/2023 a les 15:30h

El Festival de Porta Ferrada en la seva edició passada
El Festival de Porta Ferrada en la seva edició passada | Jordi Garcia Almansa
El Festival de Porta Ferrada ha presentat la seva programació d'enguany aquest matí. La 61a edició del festival se celebrarà un any més a Sant Feliu de Guíxols entre juliol i agost i comptarà amb artistes catalans com La Pegatina, Mishima, 31 FAM i Núria Graham, entre altres. Les entrades es posaran a la venda demà dimecres 5 d'abril a les 12h.

El festival baix-empordanès ha confeccionat una programació que combina artistes internacionals amb d'altres de l'àmbit català. Entre els artistes catalans, hi haurà la banda de Montcada i Reixac La Pegatina, que actuarà el 15 d'agost amb el cantant barceloní Macaco; el grup barceloní Mishima (23 de juliol), la banda de trap sabadellenca 31 FAM, que passarà pel Guíxols Arena el 30 de juliol juntament amb la cantant de música urbana maresmenca Mushkaa; la cantant vigatana Núria Graham, que actuarà el 14 de juliol abans de Xavier Rudd; el quintet barceloní Blaumut (10 d'agost); el vocalista santfeliuenc Ramon Mirabet (22 de juliol) i la pianista sabadellenca Laura Andrés (28 de juliol).

Quant a la programació de clàssica, destaquen noms catalans com els del quartet Kebyart (7 d'agost), guanyadors del Premi Enderrock 2023 a millor disc de clàssica per la crítica; el pianista i improvisador blanenc Carles Marigó, que pujarà a l'escenari amb el violinista Pedro González; i la soprano local Tina Gorina. En el món del jazz, la representació catalana estarà protagonitzada per la Barcelona Art Orchestra amb el baixista Carles Benavent i el pianista Joan Albert Amargós, que faran un homenatge al 50è aniversari de l'ona laietana. A més, en l'espai de petit format Las Vegas, també hi actuaran altres artistes catalans com la integrant de Marala Selma Bruna (13 d'agost), i les germanes osonenques Carla i Joana Serrat (6 d'agost).

Així mateix, els grans caps de cartell internacionals estan encapçalats per noms com pel compositor italià Ludovico Einaudi, la banda estatunidenca Wilco, la banda d'indie-rock navarro-anglesa Crystal Fighters, el grup de Portland Pink Martini, el guitarrista Ben Harper & The Innocent Criminals, la formació britànica Jethro Tull i el cantautor uruguaià Jorge Drexler.
Especial: Festivals
Arxivat a: Enderrock, festivals, La Pegatina, Mishima, 31FAM, Núria Graham, Porta Ferrada

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.