actualitat

Enderrock Sona d'abril amb Els Amics de les Arts, Ivette Nadal i MTINES

El dimarts 18 d'abril presentem a l'Antiga Fàbrica d'Estrella Damm el número 346 de la revista Enderrock

S'hi gravarà un episodi en directe del pòdcast Univers Enderrock amb Els Amics de les Arts, que protagonitzen la portada de la revista d'aquest mes

També hi actuaran la cantautora granollerina Ivette Nadal i el barceloní Marc Tinés 'MTINES'

| 05/04/2023 a les 17:00h

Imatge il·lustrativa
El pròxim dimarts 18 d'abril, Els Amics de les ArtsIvette Nadal i MTINES ens acompanyaran en l'Enderrock Sona d'abril per mostrar-nos els seus projectes. L'acte començarà a les 19:30h a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm (c. Rosselló, 515, Barcelona) i servirà per presentar el número 346 de la revista Enderrock. Per poder gaudir de l'acte, amb un/a acompanyant, cal omplir una inscripció prèvia.

A les 19h s'obriran les portes de l'Antiga Fàbrica d'Estrella Damm i a les 19:30h començarà l'Enderrock Sona amb l'actuació de la cantautora de Granollers Ivette Nadal, que hi mostrarà en directe Les hores blaves (Picap, 2023), el seu sisè disc. Tot seguit, es farà un episodi en directe del pòdcast Univers Enderrock, que just engega la segona temporada, amb Els Amics de les Arts. El trio barceloní, portada del número d'Enderrock d'aquest mes, hi explicarà els detalls del nou disc Allà on volia (Pistatxo Records, 2023), i ens obrirà les portes al seu univers creatiu a través de les seves cançons referencials. La jornada tancarà amb el barceloní Marc Tinés 'MTINES' i Els seus dies iguals (Montebello, 2023), el primer llarga durada que fa en solitari, i que interpretarà en directe.

 

___
Els menors de 16 anys no podran accedir a l'espai on se celebraran els concerts sense l'acompanyament d'una persona major d'edat. Caldrà que duguin aquesta autorització signada.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Enderrock Sona, Els Amics de les Arts, Ivette Nadal, MTINES, actualitat