Actualitat

'Ja ploraré després' de Sara Terraza, en quatre claus

Desgranem el nou disc de la cantant barcelonina

| 05/05/2023 a les 17:30h

Sara Terraza
Sara Terraza
Sara Terraza (Barcelona, 1995) ja va debutar discogràficament poc abans de cursar el Grau Superior de Jazz i Música Moderna al Taller de Músics amb un EP homònim amb The Black Sheep (autoeditat, 2017). Ara, un cop ja ha finalitzat els estudis, presenta la seva segona referència: Ja ploraré després (Satélite K, 2023).



Segons la cantant, el disc és el resultat del seu procés de creixement personal: “Ha estat fruit d’una època d’empoderament, per agafar independència en tots els sentits. He aconseguit una major comoditat amb l’exposició personal a les cançons i també a l’escenari. Els artistes que posem la nostra cara i el nostre propi nom als projectes ens hi juguem un gran pes”, afirma Terraza. Repassem quatre claus que han marcat la creació d'aquest nou treball.

1. ARA, SENSE THE BLACK SHEEP
“He treballat braç a braç amb el meu productor Dani López perquè volia enregistrar el disc a partir de les meves maquetes i no amb els resultats dels assajos. Per aquest motiu en alguns temes no hi toca la banda. Al final, els mateixos músics em van comentar que el disc era realment meu i que no tenia gaire sentit signar-lo amb el nom del grup.”


2. UN PRODUCTOR QUE DONA ALES
“Durant el procés de gravació del disc, el suport de Dani López m’ha ajudat a escoltar-me. M’ha fet veure que les meves idees tenien més importància que la que els donava fins llavors. Lluny de voler canviar-me els plantejaments, m’ha ajudat a desenvolupar-los
i a intentar potenciar-los.”


3. PERMETRE'S EQUIVOCAR-SE
“La cago mil vegades, m’equivoco molt, però em vull equivocar! Quan els meus pares m’adverteixen que no faci alguna cosa, sempre els dic: ‘Deixeu-me que m’equivoqui, perquè així ho aprendré per tota la vida. Si ho faig perquè m’ho dieu no és el mateix!’. El fet d’equivocar-se aporta un aprenentatge, em permet arriscar i m’ajuda a no autoreprimir-me per por.”


4. EL JAZZ DE “MY FAVOURITE THINGS”
“La música jazz m’encanta i per aquest motiu he volgut incloure al disc l’estàndard ‘My Favorite Things’. És una picada d’ullet al meu vincle amb aquest gènere i als anys d’estudi al Taller de Músics. De fet, va ser el primer senzill que vaig publicar i recull tota la gent que hi ha participat.”

Especial: Entrevistes
Arxivat a: Enderrock, llistes, Sara Terraza, actualitat, entrevistes

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.