verkami

La banda sonora de les causes justes, 'Primavera per la Pau', sona des de Verkami

La plataforma de micromecenatge Verkami acull diversos projectes que busquen suport econòmic dels seus seguidors

La coral Primavera per la Pau busca finançament per a la realització d'un documental que plasmi la seva trajectòria

| 07/05/2023 a les 14:00h

Coral Primavera per la Pau
Coral Primavera per la Pau | Arxiu de l'artista
Article patrocinat per Verkami
 
La plataforma Verkami és una de les eines més conegudes de micromecenatge en el món de la música. Etimològicament, la paraula que anomena el projecte prové de la combinació de les termes en esperanto verko -que vol dir creació artística o científica- i ami - que s'apropa al castellà 'amo' i vol dir estimar o agradar. Des d'aquest amor cap a allò que fa del món un espai on poder crear, col·laborar i aprendre, una gran quantitat d'artistes inicien els seus projectes.
 
L'objectiu de la plataforma consisteix a recaptar diners, a través d'un micromecenatge -és a dir, d'aportacions de diferents inversors-, per poder dur a terme diferents projectes. En el cas de la música, és sovint usat per finançar la producció dels discos i/o les edicions físiques d'aquests, a més de videoclips, etc. Els projectes que realitzen una campanya amb Verkami ideen un sistema de recompenses per a tots aquells que fan aportacions econòmiques en línia amb la inversió feta.

​Avui presentem una proposta nova que es troba en plena campanya a Verkami: el documenta que narra els quaranta anys d'història de la coral Primavera per la Pau, titulat: Primavera per la Pau: banda sonora de les causes justes.

Primavera per la Pau
Primavera per la Pau
és una coral formada per uns 50 cantaires amb un objectiu comú: posar el seu petit granet de sorra en el llarg camí cap a la justícia, la llibertat, la igualtat i la pau social. El seu objectiu és visibilitzar les desigualtats i remoure consciències, sempre donant suport a la gent que més ho necessiti. El seu projecte consisteix a fer concerts solidaris sense ànim de lucre, per ajudar a organitzacions compromeses amb la societat. Per celebrar els 40 anys de trajectòria, volen realitzar un documental que en repassi la història i les lluites. Per poder-lo a dur a terme han engegat una campanya de micromecenatge a Verkami.


Les aportacions del micromecenatge aniran destinades a la producció del documental, que realitzarà l'empresa cooperativa sense afany de lucre Clack Audiovisual. Segons la quantitat aportada, els mecenes obtindran com a recompensa el visionat del documental en línia, entrades per a l'estrena al Teatre Monumental de Mataró, un CD de la Cantata Santa María de Iquique, un punt de llibre o una bossa de cotó amb estampació.

 
Especial: Verkami
Arxivat a: Enderrock, Actualitat, Verkami

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.