Verkami

'En l'univers opost' de Xavier Cerdà, a través de Verkami

La plataforma de micromecenatge Verkami acull diversos projectes que busquen suport econòmic dels seus seguidors

El cantautor Xavier Cerdà busca finançar el seu disc de caràcter intimista i renovat

| 19/03/2023 a les 14:00h

Xavier Cerdà
Xavier Cerdà
Article patrocinat per Verkami.
 
La plataforma Verkami és una de les eines més conegudes de micromecenatge en el món de la música. Etimològicament, la paraula que anomena el projecte prové de la combinació de les termes en esperanto verko -que vol dir creació artística o científica- i ami - que s'apropa al castellà 'amo' i vol dir estimar o agradar. Des d'aquest amor cap a allò que fa del món un espai on poder crear, col·laborar i aprendre, una gran quantitat d'artistes inicien els seus projectes.
 
L'objectiu de la plataforma consisteix a recaptar diners, a través d'un micromecenatge -és a dir, d'aportacions de diferents inversors-, per poder dur a terme diferents projectes. En el cas de la música, és sovint usat per finançar la producció dels discos i/o les edicions físiques d'aquests, a més de videoclips, etc. Els projectes que realitzen una campanya amb Verkami ideen un sistema de recompenses per a tots aquells que fan aportacions econòmiques en línia amb la inversió feta.

Avui presentem una proposta nova que es troba en plena campanya a Verkami: Xavier Cerdà i el seu disc de cançó d'autor en valencià amb un estil intimista i renovat.

XAVIER CERDÀ
El cantant Xavier Cerdà prepara En l'univers opost, un disc amb què presenta un nou estil de cançó d'autor valencià, on mescla sons clàssics i moderns, creant textures intimistes amb influències molt diverses. Un treball que cuina a foc lent des del 2020, i que comptarà amb 10 temes: vuit de propis i dues versions.


Per finançar les mescles de la gravació, el procés de masterització i la posterior edició del CD, Xavier Cerdà ha iniciat una campanya a Verkami. Els mecenes que hi col·laborin seran recompensats segons la quantitat aportada amb la descàrrega digital del disc, el CD en físic, prints de l'autor, una entrada per al concert de presentació o un concert acústic privat.

 
Especial: Verkami
Arxivat a: Enderrock, Verkami, Xavier Cerdà

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.