Verkami

Les beques d'estudis de Musicals' Choir a través de Verkami

La plataforma de micromecenatge Verkami acull diversos projectes que busquen suport econòmic dels seus seguidors

Musicals' Choir engega una campanya per finançar beques d'estudis musicals per a infants del barri del Raval amb pocs recursos

| 25/03/2023 a les 14:00h

Imatge il·lustrativa
Article patrocinat per Verkami.
 
La plataforma Verkami és una de les eines més conegudes de micromecenatge en el món de la música. Etimològicament, la paraula que anomena el projecte prové de la combinació de les termes en esperanto verko -que vol dir creació artística o científica- i ami - que s'apropa al castellà 'amo' i vol dir estimar o agradar. Des d'aquest amor cap a allò que fa del món un espai on poder crear, col·laborar i aprendre, una gran quantitat d'artistes inicien els seus projectes.
 
L'objectiu de la plataforma consisteix a recaptar diners, a través d'un micromecenatge -és a dir, d'aportacions de diferents inversors-, per poder dur a terme diferents projectes. En el cas de la música, és sovint usat per finançar la producció dels discos i/o les edicions físiques d'aquests, a més de videoclips, etc. Els projectes que realitzen una campanya amb Verkami ideen un sistema de recompenses per a tots aquells que fan aportacions econòmiques en línia amb la inversió feta.

Avui presentem una proposta nova que es troba en plena campanya a Verkami: les beques d'estudis musicals enfocades a infants del barri del Raval amb pocs recursos, impulsades per la coral de joves de Ciutat Vella, Musicals' Choir.

MUSICALS' CHOIR
Musicals' Choir és un cor de joves de Ciutat Vella que va néixer el 2014, a partir de l'Escola de Músics i JPC del Raval. Actualment, busquen finançament per a crear beques d'estudis musicals que aniran destinades a infants amb dificultats econòmiques del barri del Raval perquè tinguin l'oportunitat de cantar i així crear una xarxa cultural.


Per finançar les despeses dels estudis artístics, Musicals' Choir ha iniciat una campanya a Verkami. Els mecenes que hi col·laborin seran recompensats; segons la quantitat aportada amb entrades per al Museu del Barça, una samarreta exclusiva de Musicals' Choir, el nou disc de Ramon Mirabet signat, un disc d'Obeses signat, un llibre signat per Ousman Umar, una entrada per un partit del futbol femení FC Barcelona, el sorteig de dues entrades per al Gran Teatre del Liceu, o una samarreta signada per Alexia Putellas, o un concert privat.

 
Especial: Verkami
Arxivat a: Enderrock, Verkami, Musicals' Choir

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.