estrenes

Marta Shanti i la lluita per la llibertat en una «Nit de guerra»

Estrenem en primícia el segon avançament del primer llarga durada de la cantautora montmelonina, «Nit de guerra»

| 18/05/2023 a les 12:45h

Marta Shanti
Marta Shanti | Arxiu de l'artista
La cantautora de Montmeló Marta Shanti publica "Nit de guerra", un nou senzill que avança el primer llarga durada: On comença el camí (Cases de la Música, 2023), un àlbum format per 16 temes, que sortirà a la llum el divendres 19 de maig. Avui estrenem en primícia el videoclip que acompanya la cançó: un cant a la llibertat de Catalunya i de tots els pobles, on l'artista desafia les injustícies del passat i del present, honrant als antics polítics catalans que van alçar la veu buscant una societat més justa, i als que segueixen lluitant avui en dia.


"Nit de guerra" és una crida a vèncer la por i trencar les cadenes. La lletra parla d'aixecar el puny per combatre les injustícies, i llença un missatge d'esperança i resistència per construir un futur més just. La cantant també parla de trencar amb les fronteres que limiten, ja siguin siguin físiques o simbòliques, que impedeixen la prosperitat del poble. Així mateix, fa referència als antics polítics catalans que van donar la vida en la lluita per defensar la seva terra, i presenta el seu sacrifici i valentia com un exemple a seguir. A través de la seva història, encoratja el món a enfrontar-se als reptes que es presentin en la recerca de la justícia i la llibertat. L'artista crida a les seves germanes i germans a aixecar la bandera de la resistència i lluitar sense por per un món millor.

La cançó, produïda per Jordi Díez, entrellaça la veu càlida i dolça de la cantant amb uns sons més rockers, que donen una base contundent. El contrast entre la veu i les guitarres crea una força que acompanya la lletra d'empoderament. El videoclip, enregistrat i editat pel manresà Borja Olalla, reflecteix aquesta idea de lluita i resistència també, i ha comptat amb el suport del Centre Audiovisual i Digital de Girona, El Modern, i el Casal de Cultura de Vallromanes.
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, àlbum, senzill, estrenes, Marta Shanti, videoclip

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.